Предно стъкло на голф 3
- krastio
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Предно стъкло на голф 3
Здравейте , момчета днес реших да си сменя чистачките на предното стъкло на голфа дигам водача и да сваля четката испускам водача удвя в стъклото и напуква стъклото от дясната страна на шофиора .. (малко смешно , но факт ) искам да попитам колко пари ще струва ново стъкло ... и ако не се смени какво следва ако ме хванат ... не е много пукнатината тя се намира във наи долната част на стъклото и е с големина около 10 см , почти не се вижда , но човек трябва да е подготвен за всичко .. и дали ще е проблем да си движа с него ... Благодаря
- balamata
- Автомобил: Renault Laguna
- Двигател: F3P720
Първо,жалко за това което ти се е случило на стъклото.По принцип по закон не можеш да караш със пукнато стъкло.За това се заяждат ченгетата и пишат актове.Мисля,че струва около 100-120лв.А един акт ще ти струва не по-малко от 50лв. сигурно.Затова сам можеш да си прецениш дали да продължиш да караш с пукнато стъкло.
- plamingo
- Автомобил: VW Golf 5 FSI 115
- Двигател: BAG 2004
Re: Предно стъкло на голф 3
krastio написа:Здравейте , момчета днес реших да си сменя чистачките на предното стъкло на голфа дигам водача и да сваля четката испускам водача удвя в стъклото и напуква стъклото от дясната страна на шофиора .. (малко смешно , но факт ) искам да попитам колко пари ще струва ново стъкло ... и ако не се смени какво следва ако ме хванат ... не е много пукнатината тя се намира във наи долната част на стъклото и е с големина около 10 см , почти не се вижда , но човек трябва да е подготвен за всичко .. и дали ще е проблем да си движа с него ... Благодаря
По абсолютно същия начин ми напукаха предното стъкло на една бензиностанция при смяна на перата!

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
krastio написа:Благодаря Ви много момчета живи и здрави , и на следваща заплата ще го сменя ... аз си мислех , че ще е към 200 300 лева . Това да е проблема
Не е проблема в парите а в това че всички стъкла дето ги слагат тук са боклуци и нямат нищо общо с оригиналните,ама ти после сам ще го разбереш

- designer1
- Автомобил: Skoda Rapid 1i2 TSI
- Двигател: CJZC 2015
Карам си аз една нощт зад един претварен камаз с чакъл и по едно време се чува тъп удар отпред
, не се усетих какво стана иначе щях да го прищипа шофера на камаза
.
Та на другия ден гледам предния джам спукан. Още карам така, даже пукнатината нарастна.
И...... в4ера ме сгащиха куките , съответно по4ерпих .
Но се заядоха и за задния прозорец който е тониран фабрично и незнам какво ще става ма ше лова сопата
скоро време 

Та на другия ден гледам предния джам спукан. Още карам така, даже пукнатината нарастна.

И...... в4ера ме сгащиха куките , съответно по4ерпих .
Но се заядоха и за задния прозорец който е тониран фабрично и незнам какво ще става ма ше лова сопата

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”