не светат дългите!помогнете!!!

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
DMX
Автомобил:
Двигател:

не светат дългите!помогнете!!!

Мнениеот DMX » Пон 31 мар 2008 9:45

офф колеги от както сложих крушките блу вижън като пусна дългите и светата по върховете на дърветата в срани,но забелязах 4е светат нормално като задържа лост4ето към мен и така съм карал по магистралата наистина мн хубаво осветяват дългите но трябваше да държа лостчето към мен :evil:.от какво може да е това мисля че съм ги сложил нормално крушките,дали може да се обърнат за да се оправи това?иначе късите са повече от перфектни мн са добри,но за дългите ми пражи проблеми не6то :( .трябва да държа ръчката кум мен че да светат нормално дългите...помогнете моля.благодаря

Последна промяна от DMX на Пон 31 мар 2008 17:18, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
Anbuch
Полохолик
Автомобил: VW POLO 6R
Двигател: CGGB 2010г
Контакти:

Мнениеот Anbuch » Пон 31 мар 2008 9:53

Не карай така (с постоянно дръпнато лостче)! Можеш да си докараш беля! По този начин и двете жички в крушката ти светят, т.е. караш хем на дълги,хем на къси едновременно. С Osram Cool Blue аз нямам подобни проблеми. Най вероятно имаш нужда от регулиране на фаровете (ама защо пък със старите крушки да си нямал...... :roll: ) Отиди в някой център на СБА да ти регулират фаровете - имат си специални машинки или ако ти се занимава :
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=6877

Няма как да ги сложиш наобратно!

п.п. Предполагам говориш за Филипс блу вижън, ако пък си взел някакви турски чикии ги махни от колата с трясък в земята :lol:

Потребителски аватар
Marto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Marto » Пон 31 мар 2008 17:43

Колега аз също съм с такива крушки но нямам такива проблеми, както с със старите така и с новите. Височината на варовете си остана същата. Най добре за реглаж на варовете. Като решиш проблема драсни един ред че ми е интересно каква е логиката да смениш крушките и да се наложи реглаж на фара, ама ментета секакви.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”