"Къде са ни европейските пътища?"

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Мнениеот ChimeyJimmey » Пон 31 мар 2008 9:06

Е, да. Нормално. Едното влачи другото.
Понеже главата е вмирисана, защо и ние да си мием краката?
Нека си смърдят и те.
Затова - на най си европейски пътища. :wink:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Re: :)

Мнениеот santo_trafficante » Пон 31 мар 2008 9:08

Stoi написа:
santo_trafficante написа:
skilidka написа:и аз карам без винетка.

!
къде си тръгнал да протестираш :?: като самия ти не спазваш закона :idea:

Защо пък да го спазва ? Тези който са представитили на закона и трябва да дават пример на обществото не спазват законите.....защо пък той трябва ? Рибата винаги се размирисва от главата :lol:

еми хубаво по стар български обичай да гледаме на другия в паницата и да сме по големи терикати от него :wink:
дето казаха в една друга тема че "чипа" ни е сбъркан :wink:
е прав е тоя дето го каза :wink:

п.п не забравяйте че за тея управници сте гласували :idea: ако изобщо ходите да гласувате :wink:

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Пон 31 мар 2008 9:11

Представете си стадо овце и овчар. Ние сме овцете, а министара на транспорта овчаря. Овчаря си прави каквото иска и не му пука, а овцете мирно, и кротко спазват закона, и пасат трева. Ако овцете се разбунтуват може да му оглозгат ушите на овчаря, след което ще почне да му пука ! Така че.....всички си плащаме винетките, мълчим си, и си караме по дупките. Друг варянт е никой не си плаща винетките, и овчаря се вижда в чудо, и оправя пътищата, защото иваче му се изяждат ушите. Номера е стадото да е единно ! ...Проблема е, че някога да сте виждали стадо овце да напада овчар ?

:drinking: :drinking: :drinking:

Последна промяна от Stoi на Пон 31 мар 2008 9:13, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Пон 31 мар 2008 9:11

Аз лично съм гласувал и ще гласувам и за напред, но проблема е друг.
Когато има избори всеки много говори, няма един дето да е направил това което е казал.

Пак казвам - нека тези, които трябва да са за пример да покажат как се прави, за чипа е така, ама и за рибата ...

ChimeyJimmey написа:Е, да. Нормално. Едното влачи другото.
Понеже главата е вмирисана, защо и ние да си мием краката?
Нека си смърдят и те.
Затова - на най си европейски пътища. :wink:

Ако съм управник да покажа на краката как да се измият, ама пусто като по -прост съм си избрал да бъда управляван.

Последна промяна от Милослав на Пон 31 мар 2008 9:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 31 мар 2008 9:13

Stoi написа:Представете си стадо овце и овчар. Ние сме овцете, а министара на транспорта овчаря. Овчаря си прави каквото иска и не му пука, а овцете мирно, и кротко спазват закона, и пасат трева. Ако овцете се разбунтуват може да му оглозгат ушите на овчаря, след което ще почне да му пука ! Така че.....всички си плащаме винетките, мълчим си, и си караме по дупките. Друг варянт е никой не си плаща винетките, и овчаря се вижда в чудо, и оправя пътищата, защото иваче му се изяждат ушите. Номера е стадото да е единно ! ...Проблема е, че някога да сте виждали стадо овце да напада овчар ?
гласувал ли си за овчаря :?: или гласувал ли си изобщо :?: защото масово тези дето пискат не гласуват и после псуват :wink:

п.п. и тая тема фана в друга посока :lol:

Потребителски аватар
skilidka
Автомобил:
Двигател:

:)

Мнениеот skilidka » Пон 31 мар 2008 9:15

ми две години подред купувам........мога да ти пратя разписките на имейла ако искаш.....

Аз не искам по добри пътища за децата ми искам по добри пътища за мене.....сигурен съм,че и в момента това може да стане,но няма организацията и необходимите хора които да го направят.

Ми паричките от ЕС по разни линии и коловози на ФАР......А?

Къде са?
Купувай си винетки плащай си парното и всякви други сметки.....ще получиш орден.....може би.....
Колега не се ядосвай на мене....опитвам се да бъда съвестен гражданин,но за да получиш нещо-трябва да дадеш-нали се сещаш.....

Ако трябва по БТВ да организират кампания"Да оправим пътищата" ше прата некой СМС.......

Някой някъде трябва да направи нещо за да може следващия път като пропаднеш в някоя яма с автомобила си дошлите полицаи от КАТ да не ти напишат АКТ на тебе в който да се споменава"ВОДАЧА СЕ Е ДВИЖИЛ СЪС СКОРОСТ НЕСЪОБРАЗЕНА С ПЪТНИТЕ УСЛОВИЯ"....

Къде са тия условия...не се сещам.....освен да си купя луноход...или хеликоптер.....то в българия може да има дупки и във въздушното пространство...знам ли не съм пробвал....

Лек ден колеги!!!

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Пон 31 мар 2008 9:16

Stoi написа:Представете си стадо овце и овчар. Ние сме овцете, а министара на транспорта овчаря. Овчаря си прави каквото иска и не му пука, а овцете мирно, и кротко спазват закона, и пасат трева. Ако овцете се разбунтуват може да му оглозгат ушите на овчаря, след което ще почне да му пука ! Така че.....всички си плащаме винетките, мълчим си, и си караме по дупките. Друг варянт е никой не си плаща винетките, и овчаря се вижда в чудо, и оправя пътищата, защото иваче му се изяждат ушите. Номера е стадото да е единно ! ...Проблема е, че някога да сте виждали стадо овце да напада овчар ?
гласувал ли си за овчаря :?: или гласувал ли си изобщо :?: защото масово тези дето пискат не гласуват и после псуват :wink:

Гласувал съм, но за друг клан овчари :D В момента имат само няколко глави в обора.....

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 31 мар 2008 9:19

Stoi написа:

Гласувал съм, но за друг клан овчари :D В момента имат само няколко глави в обора.....
алооо добър ден!
-енергото ли е?
-не вик е :roll:
-и на вас да ви..майката
.....

:lol: :lol:

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Пон 31 мар 2008 9:24

:lool

Santo, проблема ни е, че сме овце. Решение е смяна на поляната и националноста на овчаря. Аз обаче съм много заблудено животно и оставам !

Потребителски аватар
skilidka
Автомобил:
Двигател:

:)

Мнениеот skilidka » Пон 31 мар 2008 9:27

майтапа на страна ама положението е в г*за......

ок дай да зарежем пътищата-междуградските-и да коментираме тези в градовете.......един вид градската пътна мрежа.....

за там какво да си плащаме че да се оправят.......

Ми те в народното събрание ако почнат да си купуват по евтина тоалетна хартия със спестените пари ше асфалтират най малко два булеварда във София.....

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пон 31 мар 2008 14:39

леко полеко стават
в градовете са кофти, щото общинските бюджети уж нямат пара
винетката обаче е за републиканските пътища, а те се пооправиха, говорим за 1,2,3 степенните
4 степеннтите за грижа на общината
по-добре не си плащайте данъците за колите, отколкото винетките
друг е въпроса че тия 250 млн от винетки не отиват за пътища, а пътищата се оправмят от фондовете на ЕС
глобата за без винетка е 100 лева
винетката за кола е 68
струва ли си да ви хванат :wink:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Пон 31 мар 2008 15:02

абе какви европейски пътища?!
вие европейци ли сте?
щото аз не мисля така.
та като станем европейци, тогава пътища.

Потребителски аватар
saint_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saint_ » Пон 31 мар 2008 15:21

Аз все се надявам, че ще оправят пътищата и си купувам винетка и то годишна ама ТЦ.

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Пон 31 мар 2008 15:22

Както е тръгнало май наистина няма да станем европейци. При положение, че 50% от населението са пенсий. Раждаемоста е по-малка от смъртните случай по пътищата, а се и оформя, в близките години 30% от населението да се представлява от тотално неграмотни братя роми......истината боли 8)

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Пон 31 мар 2008 15:28

Стига с тия глупости за винетките.Първата година хората купуваха всички ,но като видяха резултата от тяхните пари(не са малко ,макар и да ви се струват...) и някои се отказаха и карат без ,защото и при единия случай и при другия са все прецакани.Няма да задълбавам темата с дупките .Джанти в България се криват като консумативи(и повече даже) и както съм имал случай с една дупка ,скачаме с скорост около 70км в една дупка(трап) ,която е запълнила цялото платно и има само 2 парченца асфалт по които да е прецелиш ама и не се вижда... Изкриви се джанта,отиде амортисъора,дясната гума балон... Отиваме да правят джантата(да я заваряват едната ,а другата изправяне) и ни питат дали точно в тая дупка сме скочили и обесняват.... Общината знае за тази дупка явно ,но никой не го интересува ,нали и гумаджиите са хора и те семейство хранят...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”