Значи купих си от тези гумени тампони (не тези в основата а тези които се слагат на ребрата на пружината),които се слагат на пружините идеята е да надигна малко голфа. Но сега съм разколебан в смисъл дали няма да стане нестабилна.Дайте съвет да ги слагам ли въобще.Благодаря предварително!
С такива съм от 2 години. Няма проблем със стабилността. По принцип се поставят, когато омекнат прижините за да се изолира действието на няколко намотки.
а разликата между втория и третия вид само в цената ли е и къде на самата пружина да ги сложа долу, горе, посредата. колкото повече - толкова повече ли е(както казва пух)? и последно - усещат ли се?
П.С. благодаря че отговаряш на въпросите ми
за отзад-може тампони за които не сам чувал.както и да е.идеята е-виждаш къща на която правят външна замазка.взимаш шлаифа и режеш 2 парчета от тръбите за скелето на които крачат маисторите мах 4 цм да са високи.не се базикам под чашките които даржат пружината на задния амортисор(от долна страна) се подлага парче траба.пробвано е-познат кара jetta-taxi 200 км на ден и вече 1 год няма проблем