Покупка на Голф 4 - съвети и разход
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
На мен ми дава разход 5.5-6л. средна скорост 120/140/160км. извън градско в града не съм засичал,нафтата я вдигнаха много и още ще скача но няма да е само тя,другите горива също ще се вдигнат тъка че няма много голямо значение какъв мотор ще избереш каквото и да вземеш все ще си в кереча от към разход,тъка че давай смело каквото ти е на сърце.Ако я закрепиш на магистралата,или по хубав път със 100 разход не по голям от 5л. 

- madnez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
re
Е да така е. Ама на метанец ще джиткам градско за 8 лв на 100 а това ме възбужда като мисъл
. Пък ако искам да мина в режим рали щракам на бензин и ребрене
. Там ми е дилемата. Иначе че всичко ще скача е ясно то в таз държава или си милионер или умираш.

Здравйте, не съм писал в този форум досега, но ще взема да се намеся, макар и кратичко.
Ако ще е 4ка само 1.8 и то без турбо, 3ка 1.8 или 2.0 16v ABF, за дизел е ясно мисля, инъче с тези 8000лв няма как да караш 4ка... освен на изплащане - така мисля аз, за разхода - зависи най вече от десния крак не от мотора, за това и никога не бих си купил дизел на днешно време.
Ако ще е 4ка само 1.8 и то без турбо, 3ка 1.8 или 2.0 16v ABF, за дизел е ясно мисля, инъче с тези 8000лв няма как да караш 4ка... освен на изплащане - така мисля аз, за разхода - зависи най вече от десния крак не от мотора, за това и никога не бих си купил дизел на днешно време.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Съгласен съм че дизела е по скъп за подръжка но кой ще изкара повече TDI или бензинов без турбо това вече не се наемам да кажа,примери много но като се има в предвид че колите които караме някой някога ги е купувал нови и ги е карал незнайно къде и незнайно колко е трудно да се каже че 10 годишния бензинов мотор на Голф е по добър от същият в TDI вариант. То теми по въпроса във форума много всеки сам да си преценя.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”