съвет за покупка на голф3-1.6
съвет за покупка на голф3-1.6
Здравейте,фенове наVW!!! Харесъл съм си едно голфче 3ка с двигател 1.6 -101кончета и искам да попитам какво Вие мнението затози мотор. До скоро карах 2ка/1.6ЕZ/ и бях много доволен, но финансовото ми състояние си влоши и се наложи да се разделим.
- ///HAMANN///
- Автомобил:
- Двигател: AFN
Много добро си е моторчето.
А по-отношение на колите/и моторите/ ги деля на поддържани и каруцари/
Така,че си вземи поддържана кола.Аз поне уцелих такъв-нов внос.
Не съм имал проблем с двигателя. Не споделям мнението за къси скорости. Карам го предимно на 5 с около 2500-3000.Колата има достатъчно мощност ,но в по-високите обороти.
И лятото и зимата палеше перфектно,и разхода е приличен.Ако не го юркаш,ще ти гори 6л навън и към 9.5 градско. На газ също е перфектен но само ако използваш Г.И.
Ако се съмняваш нещо върви да ти го закачат на VAG.
А по-отношение на колите/и моторите/ ги деля на поддържани и каруцари/
Така,че си вземи поддържана кола.Аз поне уцелих такъв-нов внос.
Не съм имал проблем с двигателя. Не споделям мнението за къси скорости. Карам го предимно на 5 с около 2500-3000.Колата има достатъчно мощност ,но в по-високите обороти.
И лятото и зимата палеше перфектно,и разхода е приличен.Ако не го юркаш,ще ти гори 6л навън и към 9.5 градско. На газ също е перфектен но само ако използваш Г.И.
Ако се съмняваш нещо върви да ти го закачат на VAG.
- p_mudev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Малко инфо и от мен.
Аз съм горд собственик на същият голф 1.6 АЕК 101к.с. вече година. За скоростите - така е, късички са при 90км/ч е на 3000 об ако не се лъжа и да ви кажа не мисля че е нормално да тръгнеш до морето да караш и оборотомера да ти е винаги над 3000! Лично мое мнение! Относно вървежа - над 3000об е бегачка, ако мога така да се изразя. Разхода извънградско е приличен - около 6 или 6.5 при 100-110км/ч! В града не знам, не съм засякъл точно, но на борд компютъра пише 11-12, но пак казвам не съм го засякъл точно! Проблем - да чукна на дърво, не съм имал нито по двигатела, нито друг. Колата ми беше нов внос и ми се падна в много добро състояние. От теб зависи, какви са ти очакванията, но мисля че ще останеш доволен.
Аз съм горд собственик на същият голф 1.6 АЕК 101к.с. вече година. За скоростите - така е, късички са при 90км/ч е на 3000 об ако не се лъжа и да ви кажа не мисля че е нормално да тръгнеш до морето да караш и оборотомера да ти е винаги над 3000! Лично мое мнение! Относно вървежа - над 3000об е бегачка, ако мога така да се изразя. Разхода извънградско е приличен - около 6 или 6.5 при 100-110км/ч! В града не знам, не съм засякъл точно, но на борд компютъра пише 11-12, но пак казвам не съм го засякъл точно! Проблем - да чукна на дърво, не съм имал нито по двигатела, нито друг. Колата ми беше нов внос и ми се падна в много добро състояние. От теб зависи, какви са ти очакванията, но мисля че ще останеш доволен.
-
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: 1.6 ABU
byjy написа:Благодаря,на всички за мнението, но се оказа че двигателя на голфа не е АЕК а АFT.Каквае разликата между двата освен ,че AFT-то е с малко поголям въртящ момент?Доколкото съм чувал има и още един двигател1.6 който се монтира на голф3,но неможах да открия информация за него.
Другият е ABU - има доста изписано
- kristiaann
- Автомобил:
- Двигател:
Явно ще се,,удавя''с негово Величество ГОЛФ
, остава само да навия половинката
.Проблема на всички жени е,че избират всичко по външният вид:дрехи,бижута,че дори и мъже
. В крайна сметка ако несе съобразя с нейно ,,положително''мнение/не,че ще стане/ще има доста мрънкане затова : виж тая кола кава е по-хубава,тази била с четири врати не като тази дето я купи'' и куп други глупости от тоя род.С две пиказки голяма борба ме очаква,но вярвам,че ще се справя
.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”