Къде се намира копчето за плафона в купето GOLF 4(вратата)?!
- DIABLO 666
- Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
- Двигател:
- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dogggg написа:В буксата за запалката в багажника си имам 12v дори когато бях неутрализирал клю4ето на вратата.Според мен проблема ти е в кабелите.Те вървят на сноп-може да имаш прекъсване някъде.
Значи оказа се че ми е разбито ключето в задната брава!!!Купих си от италянеца втора ръка и готово..........50 кинта......умрях!!!Та в тъпата брава е ключе превключващо и плафона и за алармата!!!На мойта беше се разкостило това ключе..........та сега е 6!!!!
- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dogggg написа:Другата седмица мисля да разглобявам дясната брава.Ще има и снимчици.
Тук мога да ти дам Жокер......махни първо патрона на вратата по следния начин.......има една тапичка като отвориш вратата.........махаш я и вдълбочина се намира винтче,което е гаден 12-тограм(незнам кой номер)!!!Аз го развих с Т20 еврейска!..........оттам излиза патрона!!!.......изваждаш жилото към бравата и действаш нататък!!!!Ако се питаш защо така..........защото аз незнаех за този пиниз и си счупих лостчето от патрона към бравата.....за да махна скапаното ЖИЛО!!!!!
gomez благодаря ти за жокера,аз ше си играя другата седмица,че сега нямам време.иначе съм упорит,на мойта трета врата свалих ключалката,после ключето.разглобих ключето(а то е залепено)-изчистих му пистите(че бяха позеленяли)-залепих ключето-пръснах всичко с WD-40 и събрах бравата.Сега няма проблеми ама до кога 

- DIABLO 666
- Двигател:
- DIABLO 666
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
пичове на мен на лупото ми прави същия номер, разглобих вратата и отворих микроключето нищо му нямаше, сглобих и всичко се оправи до вчера.
Ще помоля някои ако знае къде се продава такова ключе.
Един алармаджия каза, че в магазините за ел части има.
Та ако някои е намирал, мисля че ще е полезно да каже от къде.
Ще помоля някои ако знае къде се продава такова ключе.
Един алармаджия каза, че в магазините за ел части има.
Та ако някои е намирал, мисля че ще е полезно да каже от къде.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”