Колеги имам проблем с дроселовата клапа на моето Поло 98 1,4 16 V мотор AFH. Първия път започна с падане на оборотите и аз я закарах на Тодор Дунев, който по принцип ми прави колата, изчистиха я нагласиха я що годе и колата започна да държи 1000-1050 оборота на празен ход, което на първо време докато решах какво да я правя по натам беше приемливо. О т няколко дни обаче мотора започна да държи 2000-2200 оборота на празен ход и аз пак му я закарах и този път вече дори и след чистен и настройка, пак държи високи обороти и мнението е че дросел клапата е за смяна. Знае ли някой къде е най-добтре да я потърся и колко горе-долу струва и има ли смисъл да се занимвам със втора употреба?
Благодаря предварително и на модераторите,ч е не ми заключват темата, защото търсих тук подобен проблем , но не намерих подходяща информация.
Дросел клапа проблем и питане
компа гледаха ли го, излизат ли грешки за дросела, аз мисля че може да не е точно тя, не бързай с покупката често проблема след покупка се оказва че не е от това и след закупената част пак си го има, не е 30 лв да експирементираш така лесно да купуваш тарси проблема в някои датчик или сензор или вакум или ---ваското 1 е твоя човек тук вав форума --виш тои кво ще каже
- request
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
10Х
maznia написа:компа гледаха ли го, излизат ли грешки за дросела, аз мисля че може да не е точно тя, не бързай с покупката често проблема след покупка се оказва че не е от това и след закупената част пак си го има, не е 30 лв да експирементираш така лесно да купуваш тарси проблема в някои датчик или сензор или вакум или ---ваското 1 е твоя човек тук вав форума --виш тои кво ще каже
Благодаря ти колега, писах му да видим какво ще ми каже.
- ninja_pz84
- Автомобил:
- Двигател:
- request
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
maznia написа:сподели тук-като оправиш проблема че ми е интересно
не знам колега дали са го гледали, казаха в един момент че чакат някакъв кабел за да го закачат към компа на колата, та следователно трябва да са го гледали....единственото което не съм правил аз, защото и те не са е да махна плюса на акумулатора....
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”