Искам да си купувам неква ка4ествена DVD система. Ама незнам на каде да се ориентирам. Някой има ли виждане в/у нещата. Изключвам НЕО и ЕЛИТ:)
10х
Дайте инфо за DVD система
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
до 200 лева само плейър , иначе цяла система до 200 лева - ELITE, SANG ...etc...
взимаш едно CD с MP3, WMA, AAC, Ogg формати и едно DVD DivX, Xvid филмчета, отиваш в магазина и пробваш подред. Някъде по торентите и фрий сървърите имаше DivX demo CD , с филмчета, музика и субтитри във всички формати.
Аз така избрах на приятели подарък за сватбата. В магазина ми казаха " ето тук най хубавия ни SAMSUNG не знам си какъв ...ала бала... " ама като сложих диска и се скапа нещо.
Купихме LG , четеше абсолютно всичко, вкл. Издраскано DVD+R с DivX i MP3-ки на него.
взимаш едно CD с MP3, WMA, AAC, Ogg формати и едно DVD DivX, Xvid филмчета, отиваш в магазина и пробваш подред. Някъде по торентите и фрий сървърите имаше DivX demo CD , с филмчета, музика и субтитри във всички формати.
Аз така избрах на приятели подарък за сватбата. В магазина ми казаха " ето тук най хубавия ни SAMSUNG не знам си какъв ...ала бала... " ама като сложих диска и се скапа нещо.
Купихме LG , четеше абсолютно всичко, вкл. Издраскано DVD+R с DivX i MP3-ки на него.
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
DoDi_DoG написа:musura написа:Toshiba и Neo отвътре са 1:1
Е ти ме утепа.
може да ги прозивеждат в една и съща фабрика в Китай

Това е като да си купиш "марков" LCD monitor с матрица Samsung, LG или Benq (3-те фирми държат около 90% от световният пазар на матрици) - Много "гъзари" избират "луксозни" марки като ViewSonic и подпбни, а неразбират, че вътре е същият самсунг, само че със 100лева отгоре и с малко по-джиджен дизайн

Ако ще е DivX плеър - взимай най-евтиното на пазара, че след 6 месеца повечето филми няма да вървят заради по-новите кодеци и ще трябва да търсиш сервиз за ъпдейт или да си прекодираш филмите на ПЦ-то ... а така даваш 60-70 лева за Нео и след 1 година още толкова, докато ако се набуташ с 200 кинта ще ти е жал да го изхвърлиш в последствие

-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”