Голф Рали

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Вто 01 апр 2008 22:58

Добре бе гледам,че повечето не знаят за какво става въпрос........Защо пишете глупости? Евала на пича,че е пуснал обявата,офертата е добра и ще е чудесно ако тази машина попадне във форума.

п.п Спрете се със тоя спам,че се излагате. :? Има цена,снимки и телефон,това е предостатъчно ако някой има интерес. :!: :arrow:

Потребителски аватар
Stenly
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stenly » Вто 01 апр 2008 23:08

Който му е скъпа колата да си земе голф 2 1,3 карбуратор има ги и под 1000 лв :evil:

Потребителски аватар
hose
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hose » Вто 01 апр 2008 23:45

petkovski_dido_kimi написа:
K_Power написа:
petkovski_dido_kimi написа:7200лв тоя нещо :screwy

Тоя нещо си е в час, знае колко струва колата! Цената на такова нещо в Германия започва от 4000-5000 ЕВРО и стига до 10 000-12 000 според зависи какво му е правено с какъв мотор е!

съгласи се че това е кола на 17 18г.

НЕ,това не е кола-това е истинска класика,чисти Волфсбургски мускули.... :x

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Сря 02 апр 2008 0:44

Днес бях в еуфория, че най-накрая мога да се сдобия с Golf G60 Rallye..та видях и карах колата...с огромно съжаление трябва да кажа, че тази кола не струва и 3000 лв. :roll: За да не ме обвините, че гледам да прецакам човека ще ви кажа моите ЛИЧНИ впечатления. Все пак идеята на нашето общество е да си помагаме, а не да се прецакваме. Та моите ЛИЧНИ впечатления са:

1. Отвън е в окаяно състояние

- с изключение на задната врата и тавана няма друг здрав детайл от екстериора на колата (калници,прагове,брони,преден капак - всичко е за поправка)
- преден/ляв фар е спукан
- предната решетка се държи на свински опашки

2. Собственикът й се е опитал да направи нещо като турбо проект, но определено или не го е завършил или го е правил от скука, докато е бил доста нервен.

- почти всички маслени магистрали текат
- турбината смуче въздух директно от една тръба без филтър, не се знае от кога
- докато я карах се усещаше нещо като надув, но определено не е нещо запомнящо се. Моя голф има по-хубаво ускорение.
- не можах да видя турбината (знаете къде са колекторите на G60),но съм почти сигурен, че в ония калабалък няма място за Т3.

3. Окачването, според собственика, е със сменени предни амортисьори. Възможно е, но колата върви надясно, много. Дано да е от гумите!!! Които междувпрочем отпред са буквално като сликове. Което сами си правете сметка какво означава за кола, която е 4х4.
Има и доста вибрации между 60 и 80 (до толкова я карах). Пак дано да е от гумите.

4. Отвътре...климатроника работи! Барчето е счупено и лепено с някъква странна течност. Като цяло салона е запазен, с изключение на шофьорската седалка, която е скъсана. Странният махагон се надявам да се маха лесно и бързо...

5. Незнайно защо собственика й твърдеше, че я е взел нов внос преди 3-4 месеца, а регистрацията й е ММ, което означава, че е регистрирана около февруари. Той си знае.

6. Пак незнайно защо беше махната генерацията от средата...Собственика й твърдеше, че нищо й няма и можел да я сложи много бързо. Защо я е махнал така и не разбрах (или поне не си спомням).

Надявам се да съм помогнал на колегите, които са сериозно замислени над покупката на тази кола. Лично аз очаквах за исканата сума от 7200 лв. да видя едно поддържано и запазено Rallye, но видях една кочина и наистина не му прави чест на човека, който я е привел в това състояние (не знам кой е), защото колата по принцип е истински ценна и рядка.

Ако имах излишни 3000, айде 3500 лв (щото е Рали) щях да му ги предложа на човека и да си направя драгстер или пистарка от нея. За да бъде приведена в нормално състояние (не перфектно, нормално) по тази кола трябва да отидат минимум 6-7000 лв.

Съжалявам ако съм обидил някой, но това видях днес и честно да си кажа си тръгнах съжалявайки от там.

K_Power написа:

Тоя нещо си е в час, знае колко струва колата! Цената на такова нещо в Германия започва от 4000-5000 ЕВРО и стига до 10 000-12 000 според зависи какво му е правено с какъв мотор е!

Колега искам да ти кажа, че в Германия има по-запазени и хубави Рали-та от това за по 2500 евро, отвори си mobile.de и гледай. Ако те мързи ще ти дам доста други сайтове, както германски, така и италиански, френски, испански и т.н. Тия за по 10-15,000 евро са или мега правени от-до или са на супер малко километри.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Сря 02 апр 2008 6:34

Kingpin написа:Днес бях в еуфория,...
...си тръгнах съжалявайки от там.
:kef: Благодаря за изчерпателния разбор.
Някой още ли иска да я купува?

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Сря 02 апр 2008 6:58

Като изключим G60 Limited Edition-а дето е 210к.с. и има произведени нищожните 87 бройки това е следващото най рядко творение на инженерите от Волфсбург. 160к.с. 4х4 истински рали автомобил в градски условия за читав екземпляр и 10000 са малко love.vw

Потребителски аватар
ortiz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ortiz » Сря 02 апр 2008 7:02

Айде другият път,триейки някое мое мнение,хората които го правят да се замислят !!! Стига с тази "подръжка" на темите и мненията на определени момченца.Все пак май се оказах прав,тва неструва и половината от 7200лв. Нека да се загледаме колко от ръбовете на детайлите на купето се събират и после да се прекланяме пред това Rallye. :lupe :stumm

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Сря 02 апр 2008 8:44

znainainai написа:Като изключим G60 Limited Edition-а дето е 210к.с. и има произведени нищожните 87 бройки това е следващото най рядко творение на инженерите от Волфсбург. 160к.с. 4х4 истински рали автомобил в градски условия за читав екземпляр и 10000 са малко love.vw

Auflage: 71 ;)
иначе долу горе в същото състояние продаваха един такъв за точно 3000лв (а и Пацо като е ходел да го гледа му е свалил момчето още даже ;) )

Потребителски аватар
laldo
Автомобил: Опел Зафира В
Двигател: 2006 г

Мнениеот laldo » Сря 02 апр 2008 20:32

MuTa4eTo написа:
laldo написа:брат тва да не е с дворно място mhihi ..........сори за чопленето, но не се сдържах .......... успех с продажбата
а ти знаеш ли какво точно е Голф Рали :roll: и нека не спамим темата пуснал съм обявата за да помогнем на човека а и ако е вземе някой от форуму ще е много добре :twisted:

п.п brabus-e ти не търсеше ли нещо такова преди време :twisted:
бате, квото и да е ралито , тва са си 7000 лв :sly

Потребителски аватар
alpine
wheels dealer
Автомобил: L-Es
Двигател: 1H-1H-PG-1V-1Z-AJL-Cosworth
Контакти:

Мнениеот alpine » Сря 02 апр 2008 20:40

ако е читаво рали 7те бона са си подарък даже .... не си мисли че като караш мк4 е яката работа .... мк4ки такива има на свеки светофар по 3 :lol: А ралита.... :arrow:

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Сря 02 апр 2008 23:52

laldo написа:
MuTa4eTo написа:
laldo написа:брат тва да не е с дворно място mhihi ..........сори за чопленето, но не се сдържах .......... успех с продажбата
а ти знаеш ли какво точно е Голф Рали :roll: и нека не спамим темата пуснал съм обявата за да помогнем на човека а и ако е вземе някой от форуму ще е много добре :twisted:

п.п brabus-e ти не търсеше ли нещо такова преди време :twisted:
бате, квото и да е ралито , тва са си 7000 лв :sly

Не ми казвай, че си от хората, дето оценяват колите по възраста им...

Потребителски аватар
SpoileR
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот SpoileR » Чет 03 апр 2008 12:13

Kingpin написа:
laldo написа:бате, квото и да е ралито , тва са си 7000 лв :sly

Не ми казвай, че си от хората, дето оценяват колите по възраста им...

Не искам да обиждам никого, но и аз НЕ ПОНАСЯМ хората който мразят колите които са....ъъъ....МОРАЛНО ОСТАРЯЛИ.

Така, че колега като не ти харесва, карай си 4ката там и не пиши глупости.

Годините са въпрос на вкус- не на качество,
а качеството е въпрос на чалъм, мерак и компетентност,
а не на години. :idea: :arrow:

Потребителски аватар
Cee
Автомобил:
Двигател: AMX

Мнениеот Cee » Чет 03 апр 2008 19:02

Моля някой да ми даде коориднати на човека който я продава :idea: :idea:

Потребителски аватар
nero
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nero » Чет 03 апр 2008 22:12

© написа:Моля някой да ми даде коориднати на човека който я продава :idea: :idea:

на първата страница пише само това:

Колата се намира в София
тел - 0897848741

Потребителски аватар
laldo
Автомобил: Опел Зафира В
Двигател: 2006 г

Мнениеот laldo » Пет 04 апр 2008 10:23

Kingpin написа:Днес бях в еуфория, че най-накрая мога да се сдобия с Golf G60 Rallye..та видях и карах колата...с огромно съжаление трябва да кажа, че тази кола не струва и 3000 лв. :roll: За да не ме обвините, че гледам да прецакам човека ще ви кажа моите ЛИЧНИ впечатления. Все пак идеята на нашето общество е да си помагаме, а не да се прецакваме. Та моите ЛИЧНИ впечатления са:

1. Отвън е в окаяно състояние

- с изключение на задната врата и тавана няма друг здрав детайл от екстериора на колата (калници,прагове,брони,преден капак - всичко е за поправка)
- преден/ляв фар е спукан
- предната решетка се държи на свински опашки

2. Собственикът й се е опитал да направи нещо като турбо проект, но определено или не го е завършил или го е правил от скука, докато е бил доста нервен.

- почти всички маслени магистрали текат
- турбината смуче въздух директно от една тръба без филтър, не се знае от кога
- докато я карах се усещаше нещо като надув, но определено не е нещо запомнящо се. Моя голф има по-хубаво ускорение.
- не можах да видя турбината (знаете къде са колекторите на G60),но съм почти сигурен, че в ония калабалък няма място за Т3.

3. Окачването, според собственика, е със сменени предни амортисьори. Възможно е, но колата върви надясно, много. Дано да е от гумите!!! Които междувпрочем отпред са буквално като сликове. Което сами си правете сметка какво означава за кола, която е 4х4.
Има и доста вибрации между 60 и 80 (до толкова я карах). Пак дано да е от гумите.

4. Отвътре...климатроника работи! Барчето е счупено и лепено с някъква странна течност. Като цяло салона е запазен, с изключение на шофьорската седалка, която е скъсана. Странният махагон се надявам да се маха лесно и бързо...

5. Незнайно защо собственика й твърдеше, че я е взел нов внос преди 3-4 месеца, а регистрацията й е ММ, което означава, че е регистрирана около февруари. Той си знае.

6. Пак незнайно защо беше махната генерацията от средата...Собственика й твърдеше, че нищо й няма и можел да я сложи много бързо. Защо я е махнал така и не разбрах (или поне не си спомням).

Надявам се да съм помогнал на колегите, които са сериозно замислени над покупката на тази кола. Лично аз очаквах за исканата сума от 7200 лв. да видя едно поддържано и запазено Rallye, но видях една кочина и наистина не му прави чест на човека, който я е привел в това състояние (не знам кой е), защото колата по принцип е истински ценна и рядка.

Ако имах излишни 3000, айде 3500 лв (щото е Рали) щях да му ги предложа на човека и да си направя драгстер или пистарка от нея. За да бъде приведена в нормално състояние (не перфектно, нормално) по тази кола трябва да отидат минимум 6-7000 лв.

Съжалявам ако съм обидил някой, но това видях днес и честно да си кажа си тръгнах съжалявайки от там.

K_Power написа:

Колега искам да ти кажа, че в Германия има по-запазени и хубави Рали-та от това за по 2500 евро, отвори си mobile.de и гледай. Ако те мързи ще ти дам доста други сайтове, както германски, така и италиански, френски, испански и т.н. Тия за по 10-15,000 евро са или мега правени от-до или са на супер малко километри.
аз няма до коментирам повече, ако към цената включиш и гараж ми звънни mhihi ........а на тебе бате kingpin ще ти пратя снимки много скоро, да видиш какво е g60 , но не за тази космическа цена

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”