Заден мост
- Leppard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Заден мост
Здравейте колеги, имам едно питане с цел да не ме прекарат по сервизите. Занчи - в сервиз към Авто+ гр. Севлиево си закарах колата преди 4-5 дни за смяна на "салник" на скоростна кутия. Обаче майстора там ме хвърля в тъч, като огеда колата отдолу, по-точно окачването. Къде ли не намери косур, то вярно че пътищата ни скапани и колите се повреждат, но въпроса ми е нормално ли е да ми искат 120лв. за ремонт само на задния мост (парите са само за работата без частите), ще се подменят мисля тампони. А след 20 мин. мислене се съгласи да отремонтира цялото окачване за същата цена. Пробва ли ме тоз нещо или наистина взимат по толкова???
- Leppard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
veritas написа:За тая сума какво имаш впредвид колега и предното и задното окачване ли???
Да, най-напред ми поиска 120лв само за задното окачване, след известно време незнайно как си промени мнението и без да съм го молил каза "Абе хайде за 120 лева ще ти я направя цялата" Пак казвам сумата е само за работата без частите.
- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Принципно всеки сервиз работи различно,а АУТО + не са едни от най-евтините,но ако наистина ти смени всичко мисля че не е кой знае колко многоLeppard написа:veritas написа:За тая сума какво имаш впредвид колега и предното и задното окачване ли???
Да, най-напред ми поиска 120лв само за задното окачване, след известно време незнайно как си промени мнението и без да съм го молил каза "Абе хайде за 120 лева ще ти я направя цялата" Пак казвам сумата е само за работата без частите.

Въпроса е колко ше те пореже и за части и толкова ли е зле положението с окачването??? Трудно ми е да повярвам че всичко тропа

- Leppard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами колата е вече разглобена, но не от тях. Досега мислих, и я поверих в ръцете на бащата на кандидат жена ми
. Човека е монтьор и си разбира от занаята, а и взима частите с намаление. Въпроса е че не ми се искаше да го натоварвам и с моята бракма. Ще оправи засега предното окачване, пък за отзад ще видим. Хубавото е, че ще платя с една маса = бутилка ракия с добро мезе. А изедниците нека си мечтаят за 120 лева от мен. Аре със здраве!!!

- veritas
- Капитан пустиняк
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Браво колега взел си най-разумното решение,а щом не искаш да го занимаваш човечеца просто се разтърси за по хубав сервиз в Севлиево има бая добри майсторчетаLeppard написа:Ами колата е вече разглобена, но не от тях. Досега мислих, и я поверих в ръцете на бащата на кандидат жена ми. Човека е монтьор и си разбира от занаята, а и взима частите с намаление. Въпроса е че не ми се искаше да го натоварвам и с моята бракма. Ще оправи засега предното окачване, пък за отзад ще видим. Хубавото е, че ще платя с една маса = бутилка ракия с добро мезе. А изедниците нека си мечтаят за 120 лева от мен. Аре със здраве!!!

А на човека който ти спести 120 кинта му кажи наздраве и от мен

- CyBeR SoUnD
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”