HELP HELP HELP !!!PLS
HELP HELP HELP !!!PLS
Здравейте всички фенове на марката VW и по - специално тези на Polo!Понеже вчера си купих VW Derby 1.1 1983год. и предницата ми похлопва искам да питам дали частите на Vw Polo по окачването са еднакви и стават с тези на Derby-то и някой може ли да ме посъветва къде мога да открия каре, накрайници, амортисъори, щанги за отпред и как са цените ?!Благодаря предварително на всички отзовали се !Поздрави!
отиваш в магазин кат нямат хората много работа казваш си годината на колата кода на купето и сравняваш със на поло частите но мисля че не пасват.Полото има общо със сеат, шкода,кади за дерби ме самнява ама питаи -- мисля че никои няма да ти даде точен отговор освен да бачка в магазин и да си играи да сравнява частите
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
maznia написа:отиваш в магазин кат нямат хората много работа казваш си годината на колата кода на купето и сравняваш със на поло частите но мисля че не пасват.Полото има общо със сеат, шкода,кади за дерби ме самнява ама питаи -- мисля че никои няма да ти даде точен отговор освен да бачка в магазин и да си играи да сравнява частите
Не е така колега, дербито си е поло хечбек с багажник (лимузина). Все едно да се каже ,че голфа има общо със сеат ,ама за вентото да се съмняваш ,че има общо с голфа

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”