Табло на Б5
Табло на Б5
Колеги, имам изгорели крушки на таблото и се нямам никаква идея как да го сваля. Дали ще може някой да помогне??? Пасата е Б5, 2000г.
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
mi_ho написа:А тези диоди не се ли сменят? Или трябва да се презапоява? Просто никога не съм виждал??
сменят се та, виж какви ти трябват имам тука разни смд(поят се)
Последна промяна от L&R на Сря 02 апр 2008 11:45, променено общо 1 път.
- Radoslav_Radev
- Автомобил:
- Двигател:
таблото
мисля че тук оправията е малко -доста по--------същите тия диоди са толкоз дребнести,вкарани са в контактното фолио,нямам си и на идея как ще стане,някои ако успее да свирка 

- Ясер
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Преди да си тръгнал по сложния път провери всички бушони и по-точно тия за габаритите. Виж да не се е прецакал понтенциометъра за регулиране на осветлението на таблото. Като го въртиш променя ли се светлината и на централната конзола, където са парното, касетофона(ако е оригинален) пепелник и т.н.т. ???
Не ми се вярва да са изгорели светодиодите.
Таблото се вади малко НЕприятно.
Първо сваляш кората под волана. Т20 или глухо ключе 8
Махаш горната пластмаса , която е над лостчетата на волана - кръстата малка но дълга отверка.
И като свалиш тия всичките кори има една метална рамка с 4 болта разположена симетрично от двете страни на волана - Т20
Дурпаш я напред и виждаш болтчетата на самия километраж - Т20
Та това е
Успех
Не ми се вярва да са изгорели светодиодите.
Таблото се вади малко НЕприятно.
Първо сваляш кората под волана. Т20 или глухо ключе 8
Махаш горната пластмаса , която е над лостчетата на волана - кръстата малка но дълга отверка.
И като свалиш тия всичките кори има една метална рамка с 4 болта разположена симетрично от двете страни на волана - Т20
Дурпаш я напред и виждаш болтчетата на самия километраж - Т20
Та това е

Успех