Моля дайте съвет коя от изброените марки гуми да избера?
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
g_velev написа:Цената на Т-трак-а е 66 в пловдив, не знам каква е причината, но ги видях с очите си в халето. Явно ги правят на различни места в европа и цената варира!
Толкова е /112лв. са тези с моя размер джанти - 14"/ако съм подвел някой, моля за извинение - писах от друг компютър и не можах да направя справка преди това. Все пак съм твърдо за Йокохамата. /3-4лв е нищожна разлика за тази в качеството според мен/
- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Kолега, явно дилемата ще е между Vredestein T-Trac и Yokohama A.Drive. Eто ти малко сравнения, които наклянат везните към Vredestein-a, спрямо поведение и цена:
Vredestein T-Trac
Yokohama A.Drive.
Показателите на Vredestein-а са измерени при почти двойно по-висока скорост спрямо Yokohama-тa!
Надявам се да съм ти бил от полза
Източник: http://www.barzgumve.com/start.html
Vredestein T-Trac
Yokohama A.Drive.
Показателите на Vredestein-а са измерени при почти двойно по-висока скорост спрямо Yokohama-тa!

Надявам се да съм ти бил от полза

Източник: http://www.barzgumve.com/start.html
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Тези тестове не са реални за колегата който е пуснал темата защото в зависимост от размерите на гумите характеристиките им се променят. В смисъл ,че примерно разглеждаме т-трака и йокохамата. Еми при по вироките размери едната може да се държи по-добре от другата ,но при по-тестните да е обратното. Ако теста е за 155/70/13 или за 165/65/13 и за двато вида гуми ще е по достоверен 

- nosex
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
jijane написа:nosex написа:дъра бъра...
Колега вгледай се внимателно какво пише в полето където е общия резултат.
Score 1 - Exellent, 6 - Terrible
С една дума по-ниската оценка е по-добре, така че Yokohama-та изпъкват малко напред.
И аз бих избрал Yokohama-та, изключително стабилна е на мокро, мека и доста тиха.
nosex написа:...Показателите на Vredestein-а са измерени при почти двойно по-висока скорост спрямо Yokohama-тa!...
Колега, май и ти не си дочел написаното от мен!

-
- Автомобил: Караше Honda Civic
- Двигател: D14Z4 1998
nosex написа:jijane написа:nosex написа:дъра бъра...
Колега вгледай се внимателно какво пише в полето където е общия резултат.
Score 1 - Exellent, 6 - Terrible
С една дума по-ниската оценка е по-добре, така че Yokohama-та изпъкват малко напред.
И аз бих избрал Yokohama-та, изключително стабилна е на мокро, мека и доста тиха.nosex написа:...Показателите на Vredestein-а са измерени при почти двойно по-висока скорост спрямо Yokohama-тa!...
Колега, май и ти не си дочел написаното от мен!
Аз никъде в тоя сайт не видях да пише "показателите са при еди каква си скорост дрън дрън дрън"
Сигурен ли си, че не е при "почти двойно повече километри" щото има бая разлика от двойно по-висока скорост.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”