Откраднаха ми колата :(
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
е те си носят електроника да прескочат имобилазери и прочие, та едно ключе ли няма да видят че си извел под седалката!
Човек трябва да си сваля компа и акомулатора всеки път като оставя колата за по-дълко време. Може и с някое стоманено важе да я завъжеш са някой стълб.
Не друго ма и тогава ако я земат, значри си носят акомулатор, комп и оксижен.....
Човек трябва да си сваля компа и акомулатора всеки път като оставя колата за по-дълко време. Може и с някое стоманено важе да я завъжеш са някой стълб.
Не друго ма и тогава ако я земат, значри си носят акомулатор, комп и оксижен.....
Последна промяна от Lizard на Сря 02 апр 2008 16:55, променено общо 1 път.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
абе тя се е обадила на куките ама кел файда
един приятел /м/у другото неговия патрул намери онова ферари с номер 2222/ ми разправя че всяка вечер гонят крадени коли с джипиес
е няма намиране
различни сигнали от различни места по София и до там колите ги няма после........
с две думи както казах по нагоре
попадне ли в полезрението колата спасение няма ако ще 100 неща да има по нея пак ще я гепят 
един приятел /м/у другото неговия патрул намери онова ферари с номер 2222/ ми разправя че всяка вечер гонят крадени коли с джипиес
е няма намиране
с две думи както казах по нагоре
Последна промяна от santo_trafficante на Сря 02 апр 2008 17:00, променено общо 1 път.
- lowrider
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Slayera написа:жалко за колата на колегата, дано да си намери по-хубава![]()
иначе против кражби знам, че някой свалят кабела на бобината или разместват кабелите на свещите, поне може да ги забави малко
по подобен начин бях спасил мойта
Колега, dready ,кофти работа,ама не се ядосвай, всяко зло за добро - ще си вкараш по-хубава, да му мислят застрахователите
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
lowrider написа:Slayera написа:жалко за колата на колегата, дано да си намери по-хубава![]()
иначе против кражби знам, че някой свалят кабела на бобината или разместват кабелите на свещите, поне може да ги забави малко
по подобен начин бях спасил мойта
Колега, dready ,кофти работа,ама не се ядосвай, всяко зло за добро - ще си вкараш по-хубава, да му мислят застрахователите
Да много си прав. Само здраве да има:)
Благодаря ви за вниманието ,дано не ви се случва
Върни се в “ОФФ-Топик - други”