Май че на бензин колата не върви (на газ върви)
- Jako_ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
Май че на бензин колата не върви (на газ върви)
Много се двоумих в кой раздел да питам. Та въпроса ми е следния. Добре ли е за 20 годишна кола на газ от 0-100 да прави за 14-15сек.? Моля да не се отнасяте към темата с "Какъв си ти и за какво се бориш". Мнението Ви е важно за мене.
Последна промяна от Jako_ludiq на Чет 03 апр 2008 20:42, променено общо 2 пъти.
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Dart
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, според мен е абсолютно нормално /даже е много добре/ , защото както сам казваш - 20 годишна кола,работи на газ. Имай предвид теглото също така , заводските параматри са за идеален случай. Аз съм постигал 11 с 4 човека/е двама де,но тежим доста
/ с Ви Пауър Рейсинг,който го дават ,че е 100 октана.

- Jako_ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
- Jako_ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
radotom центровката на колата е правена на газ, но няма да е проблем да я направя на бензин. Не знам дали ще има разлика на бензин, понеже колата е карана на бензин преди много време (~1000км). Чух, че не моното имало кякаква джаджа за регулаж на налягането на помпата, но не я открих. Четох, че ако колата не е работила много време на бензин имало някакво платно в нея което малко спичало.Сега колато прехвърля от газ на бензин колата запичва да глъхне и сякакш се чуди какво да прави. Неска-утре ще направя замерване 0-100 на бенз и ще пиша за резултатите. Имам предчувствие, че може и да са по зле от резултатите на газ.
- stoyan0264
- Автомобил:
- Двигател:
За тази кола е съвсем нормално.
Моята даже и на ум не ми е минавало да и правя такива тестове.
Гаврят ме разни други мои хора 4е Паси прилича на катафалка и че има коефициент на въздушно съпротивление като на ЖП вагон ама не ме бърка.Като седнем 4-ма ни е много удобно,нищо че няма старт на резачка.
А като искаш старт вземаи си пистарка 1000-ка и да знаеш
0-100 под 4 сек.
Моята даже и на ум не ми е минавало да и правя такива тестове.
Гаврят ме разни други мои хора 4е Паси прилича на катафалка и че има коефициент на въздушно съпротивление като на ЖП вагон ама не ме бърка.Като седнем 4-ма ни е много удобно,нищо че няма старт на резачка.
А като искаш старт вземаи си пистарка 1000-ка и да знаеш
0-100 под 4 сек.
- Jako_ludiq
- Автомобил:
- Двигател:
Колицата си е много хубава. Перфектна лимозинка. Ама като почнаха да ми викат, че астра 1.4моно с 4 човека вървяла повече..... се ядосах
. Имам още един въпрос. Зависи ли от дължината на мъркучите от изпарителя към моното, това как ще се стряска колата при първоначално рязко натискане на педала на газта. Иначе за пистарката си прав колега, но не искам да ме дават по новините и снимката ми да краси някое дърво или стълб.

- stoyan0264
- Автомобил:
- Двигател:
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
- stoyan0264
- Автомобил:
- Двигател: