Като пусна чистачките издава звук?
- Americanec
- Автомобил:
- Двигател:
Като пусна чистачките издава звук?
до сега не бях го чуувал чувасе като някакво реле так так,като тръгне да чисти и като спре се чува ,от дясната страна на волана долу,да не би там да са бушоните или релетата?
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Релето по принцип си издава звук, аз го определям като тихо цъкане, което определено се чува при работа на чистачката на задното стъкло -
yeti123.
Провери дали релетата стоят добре на местата си и ги понатисни. Другото е пластмасата, която ги покрива да не приляга плътно и затова да чуваш по изразително този звук.

Провери дали релетата стоят добре на местата си и ги понатисни. Другото е пластмасата, която ги покрива да не приляга плътно и затова да чуваш по изразително този звук.
- Americanec
- Автомобил:
- Двигател:
Dpop написа:Релето по принцип си издава звук, аз го определям като тихо цъкане, което определено се чува при работа на чистачката на задното стъкло -yeti123.
А как се отваря?Никаде нямам лостче нито ....
под бушоните ли са?правих опити да отвия 2 болтчета ама нито с 6тограм нито с крастата отверка не стават.
- kole7o
- Автомобил: VW PASSAT B6
- Двигател: BKP
Здравейте, и аз имам същия проблем, но при мен това щракане на релето(ако е то) се чува дори и когато чистачките не работят.Забелязал съм, че когато съм пуснал чистачките на най-бавната скорост и после ги спра, това реле продължава да трака с честотата на въртене на чистачките(през няколко секунди).Притеснявам се да не даде нещо на късо, ако има такава възможност! 

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Americanec написа:Dpop написа:Релето по принцип си издава звук, аз го определям като тихо цъкане, което определено се чува при работа на чистачката на задното стъкло -yeti123.
А как се отваря?Никаде нямам лостче нито ....
под бушоните ли са?правих опити да отвия 2 болтчета ама нито с 6тограм нито с крастата отверка не стават.

Нека това да го каже някой с твоя модел автомобил.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”