Не съм такъв човек, ама реших вече че ще има саморазправа :(

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Съб 26 ное 2005 7:20

valdo написа:
R@do написа:Сериозно - не си заслужава да се правят простотии, още повече с последствия от неясен характер.

Именно...

А на започналия темата да опиша маршрута:
След като завиеш покрай магазина наляво и стигнеш на края на блока (45) завиваш надясно и караш до Т-образно кръстовище, където си наляво (а ти си завил по-рано - покрай блок 46, който те води в онази кал), от там следваш пътя и излизаш на улицата с тролейнте жици - после нагоре (наляво) и така (или пък надолу към "Цариградско шосе".

Ти хубаво си го описал.. ама си забравил нещо :).. улицата след Т-образното кръстовище е като лунен пейзаж.. и за хора които не я познават по-добре да не се силят много много че може да си оставят окачването в някоя от многобройните дупки...
До преди няколко дена се минаваше през оградата ( това при Да Хаус ) но тъпите педерасти затвориха пролуката и сега се миинава по оная скапана улица...

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Съб 26 ное 2005 9:36

Искам да благодаря на всички Ви за отговорите.
Наистина трябва да се мисли в такива ситуации,
обаче човек когато е афектиран му пада пердето :?
Дано да успея да се въздържам от първоначалните си реакции :?

Вижте какво ми пратиха чрез ICQ по този случай:

http://www.phrier.com/soul/main.swf

П.С. Може би имат право :!:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Съб 26 ное 2005 11:23

Теглиш му една майна и си тръгваш, има хора на който не може да се угоди, има дебили с който не си струва да се занимаваш, има войни който не могат да бъдат спечелени и тн. :) живота е кратък за да хвърляме цялата си енергия за всяка малка глупава ситуация в него :) свиркай си :)

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Съб 26 ное 2005 17:58

Е в случая като тия идиоти са спрели на пресечката откъде ще си тръгнеш - откъде на къде, някъв ще играе цар на пътя, не имало ПТП така че къв КАТ кви 5 лева.... Колегата си е прав, сега няма да им се правя на "нежен" и да си обърна колата и да си замина обратно да обикалям квартала щото са идиоти... трябваше да им счупиш нещо по колата и да си ходиш... такива са много интересни после да го питам дали ще го направи пак....

Аз така един на морето ми беше сложил катанеца на една порта и ми се прави на отворен, ама след като не разбра добро, извадих въжето за теглене и го вързах за портата и за колата, още преди да влезна в колата и тоя размисли....

Потребителски аватар
maistora_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maistora_1 » Съб 26 ное 2005 19:43

хахахах-тва е яко : Аз така един на морето ми беше сложил катанеца на една порта и ми се прави на отворен, ама след като не разбра добро, извадих въжето за теглене и го вързах за портата и за колата, още преди да влезна в колата и тоя размисли....

аз така на морето бях на квартира и винаги имаше място куде да спра ако се прибера от плаж до 4 часа следобед и един ден закъснях- и няма нито едно место за спиране...гледам гледам-само едно място намерих и спирам-един дядка ми вика от терасата-"ей не спирай че шефа идва след малко"-и аз :"е къде да спра???" и оставих колата...а много ме беше страх да спра по далече от квартирата че ще ми откраднат колата- и след около час идва хазяина и вика-"бегай си премести колата от пред гаража ми " и кво да видя-колата ми отворена,преместена и заключена отново,а на мястото дето паркирах някъф мерцедес и дядката ми се хили от балкона....и кво да направя тогава...но ако беше тука в софия... a boi de a boi de a boi de a boi de

в момента в колата си имам- метална бухалка за беизбол,метален бокс и пистолет...плюс щанга и куп ключове...не ми се мисли ако аз бях попаднал в ситуацията на CellNet

А ти CellNet, приятелю, другия път един телефон ми въртиш= 088 6391688 и идвам с въжето и веднага го отстраняваме от пътя-не ме интересува колко ръчна е опънал и колко е на скорост... a boi de a boi de a boi de a boi de

Потребителски аватар
Golf 3 1.8
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Golf 3 1.8 » Съб 26 ное 2005 21:51

А ти CellNet, приятелю, другия път един телефон ми въртиш= 088 6391688 и идвам с въжето и веднага го отстраняваме от пътя-не ме интересува колко ръчна е опънал и колко е на скорост... a boi de a boi de a boi de a boi de[/quote]
Е тва е ебаваш му майката на колата и си тръгваш нема кво да се разправяш с него.Като си види колата ще го заболи повече отколкото ако го пребиеш........освен ако не си бивш световен шампион по бокс :roll:

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Пон 28 ное 2005 19:42

Казано е , зависи на какъв катил ще попаднеш ....

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Сря 30 ное 2005 17:27

Даскала написа:Батенце,само че хубаво трябва да се види кой е в колата,колко са,на каква възраст,зашото замалко да изям дръвцето така както се изсилих веднъж.Его случая-как си карам доста вляво почти по осевата линия,по едно време ПРААААС страничното огледало му фръкнаха пластмасите в небето.Гледам пича не спира,а ние при разминаването сме си закачили огледалата.Спирам аз,задна,мотане на гуми,обръщам,първа,мотане на гуми,а него го хвана сфетофара и беше първа кола.Аз оттам препречих му пътя,слизам и..........ебах ти късмета,трима софиянци на възраст около 25-30 години,настръхнали целите готови за млатене,а аз с жената и детето!Викам му на шофера Шо праиш бе,а той на мене А ти кво праиш!Просто отидох та си събрах двете отчупени парчета и си ги залепих и тва е.Очаквах да е някой Утепляк в колата,а те тррима софиянци,некви дупета,ако бех ударил на шофера една песница,двамата скачат и ме пребиват в собствения ми град пред жена ми и детето.Така че трябва да ссе прецени ситуацията да не се получи ОБРАТЕН ЕФЕКТ!

Абе БАТЕНЦЕ не знам ,колко си щял да изядеш боя ,но едва ли това е най интелигентния начин да разрешиш проблема.И кво ако беше сам щеше да го набиеш и кво ще промениш света ли.Много хора са опитали и са се провалили.Историята го доказва.Днеска ще биеш утре ще биеш и накрая кво ще те набият и тебе някаде.Това ти го казвам от личен опит зашото и аз бях доста луда глава ,то зъби не ми избиваха ,то ребра ми чупиха ,уста ми е с 3 шева и кво само ГУБИШ.По добре си замълчи пии една студена вода и се прибери вкъщи жив и здрав с жената и детето.Кви са тия простотии ,ще го смажа щото аз карам в насрещото и тоя ми пречи.Имаш желязна логика пич.Не ми се обиждай но аз си казвам каквото мисля.А ти определено не си прав.А и да си това не е разрешение на проблема.Не забравяй колко откачалки има и колко по откачени от теб има.

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Сря 30 ное 2005 17:31

Ма май ти ше ме биеш как си се засилил,укроти се малко.Няма да карам повече в насрещното.

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Сря 30 ное 2005 17:56

Май пак не разбра какво искам да ти кажа.Пиша по начина по който пишеш ти.Нито имам намерение да те бия ,съмнявам се и дали ще успея.Поне засега съм надраснал тези неща.Пък това ти как ми интерпретираш думите е твой проблем.Но не намирам за нормално аз да съм виновен и да търся вината в друг.

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Сря 30 ное 2005 18:12

Брато,първо не съм сигурен че аз бях виновен,ако бях аз щях да настъпя педала на газта,а не да се разправям.Така че случая остана 50 на 50,само да ти кажа че осевата линия не е насрещното.Карах по нея,но бях стъпил с левите предна и задна гуми.Нема значение,мерси за съвета.Винаги ще имам студена вода в колата за отпийване при подобни ситуации.

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Сря 30 ное 2005 18:16

:) е ти си знаеш най добре де.Не съм ти никакъв просто си казах мнението което ти прие твърде навътре вместо да го приемеш така като го правиш сега.

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Сря 30 ное 2005 18:19

:talk: Beer

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Сря 30 ное 2005 18:23

Даскала написа::talk: Beer

bowdown bowdown
Е за това говорех :)

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Пон 06 ное 2006 15:44

забавям, но не забравям :evil:
една година по късно го срещнах отново :D и знам къде ще се срещнем за малко 8)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”