Нов вид изнудване от полицаи! епизод 2 - стр 4.

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
DJ_TOLYO
Автомобил: Passat Variant
Двигател: 2E 1991

Мнениеот DJ_TOLYO » Сря 02 апр 2008 23:32

Еми никой не е полицай за цял живот... Идва им времето и на тях да ги сложи на мястото им живота... :evil:

Потребителски аватар
moncho8920
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот moncho8920 » Чет 03 апр 2008 3:20

ACCELERATOR написа:Интересно ако си включа диктофона на GSM-a, и си го сложа в джоба, после как ли ще ме изнудват? :evil:

Знам за един такъв случей, ама и това не е работа, щото после човека ходи по дела две години и накрая си плати акт за превишена скорост, а да не броим разноски по делото и т.н. А полицайчето просто си поискал 20лв, "за кафенце" :ahoy

Потребителски аватар
bu4komobil
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bu4komobil » Чет 03 апр 2008 5:41

проблема според мен идва от там,че днешните полицай са млади,комплексирани,природно глупави връзкарчета които се мислят за агенти от ФБР и едва ли не всеки който не е служител на системата трябва да бъде стъпкан

Потребителски аватар
Dobromirski
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARL 150+ hp
Контакти:

Мнениеот Dobromirski » Чет 03 апр 2008 6:01

Тоз Х...й съм го брал. При мен обаче в съда винаги завършва с щаслив край още от първото дело :)
Обаче , от там на татък става интересно, защото знаят, че като постанови съда в моя полза за тях почва секса :lol: ГОНЕНЕ ДО ДУПКА !
На кратко за последната случка :
+ образно кръстовищв, в случая аз идвам "отдолу".
Знак НЯМАМ. От ляво идва една бабка която връхлетя върху мен. Явно си беше пуснала каризма с "минаваш през мен". Да отбележа, че аз спРях, (тук го написах, че в обяснителната записка бях изял "р"-то и голям смях падна за моя сметка :oops: ). При мен аркада в бронята (отпред в ляво) , при нея - цялата страница отпред до отзад. СЛизам и какво да видя : отляво има нзак Път с предимство (демек за нея) :shock
Идва полицая и вика: Момче ти си виновен , тя се движи по път с предимство. Викам я ела тук сега при мен .
-Ти тук знак виждаш ли ?
-Не.
-Отдясно някой идвал ли е?
-От де да знам ?!!!!
-Ами и аз не знам амо след като не правим 3-ка в момвнта значи не е !
Само да ти напомня, че като напишеш кой е виновен , там в акта се пише кой член на закона съм нарушил. Виждайки и осъзнавайки каква е ситуацията, ще се видим в съда :lol:
Полицаят обаче, след продължителна консултация по телефона в портокола за ПТП записа:
Поради вина на община Плевен-неправилно регулирано кръстовище.
Акт и за двамата НЯМА.
Аз съм с каско и ми е през ......., но бабката отишла да съди общината.
В един момент се оказва , че тя вади протокол за ПТП, където е записано горецитираното, а АКТ на общината не е съставен. !!!!!!
В последствие разбирам, че акое съставен такъв, той се дължи от кмета, а той после да се търси виновника. Това индиректно означава, че шефа на сектор кат , който би трябвало да му състави акта е пътник :)
Господата от полицията намират решение като 3 месеца след това идват да ми съставят акт, и да ми забележете : "издадът НОВ протокол за ПТП със СТАРА дата", където се обеснява, че вината е моя . (не съм осигурил предимство на МПС движещо се по път с предимство).
Изласнах се когато поискаха да им върна екземпляра от предният протокол за ПТП:)))))
Разбира се аз го бях "загубил" !
Заедно с това ми написаха и АКТ.
Секса започна в съда , когато се оказа, че в последствие съм го намерил :))))))))
Въпреки това, и съдийката се опита да ме кл...ца (явно се бяха подсигурили), но след като с усмивка на уста се обърнах към тях и им казах , че смятам че е в ИЗЦЯЛО техен интерес всичко да приключи "днес" , тъй като следващият път ще сме в друга стая и в друга инстанция.
на момента отсъдиха, че акта отпада. :)

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Чет 03 апр 2008 6:37

ACCELERATOR написа:Интересно ако си включа диктофона на GSM-a, и си го сложа в джоба, после как ли ще ме изнудват? :evil:

Нищо не можеш да направиш, дори и камера да сложиш.
Ще го сметнат за монтаж, така са приели закона и то с цел.

Потребителски аватар
Viktor_99
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Viktor_99 » Чет 03 апр 2008 6:55

Всички знаят за корупцията в полицията, но никой нищо не прави. Аз съм съгласен да ми пишат актове за всяко нарушение, което направя, стига това да се случва на всички!

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Чет 03 апр 2008 9:32

Dobromirski написа:...

:kef: :kef: :kef:

Рибата се вмирисва от към главата а в случая главата са управниците на България :dontknow:

psstv18rp
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот psstv18rp » Чет 03 апр 2008 9:36

Ебати нищожествата.

То ясно че който не става за нищо слага фуражка на главата, а който освен това е и безобразно мързелив и алчен - отива в КАТ или в митниците, ама...

Да не би да са се свършили реалните нарушители та трябва и с такива селянии да се занимават? Толкоз ли са го закъсали, или алчността е безгранична май? Скотове.

КАТ е най-ниското стъпало в обществото. Мангалите дето ровят по кофите заслужават повече уважение от тази измет.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Чет 03 апр 2008 9:41

В случая тези полицай нямат страх от закона, като си мислят, че закона е на тяхна страна и действат смело :roll:

Потребителски аватар
dimoboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dimoboy » Чет 03 апр 2008 9:52

petko5 написа:

Нищо не можеш да направиш, дори и камера да сложиш.
Ще го сметнат за монтаж, така са приели закона и то с цел.

Нали един румънски журналист ги беше снимал със скрита камера митничарите на Дунав мост и после го осъдиха, че ги снимал без тяхно разрешение! А и сега нали това се бистри - използване на специялни разузнавателни средства и кой има право да разрешава ползването им. Демек каквото и да се снима или запише в съда не го признават.

Потребителски аватар
Dan4ote
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dan4ote » Чет 03 апр 2008 10:07

Dobromirski, ти си нечовек, евала ти правим, а това със "спРях" просто ме размаза, така не се бях смял от години.

Потребителски аватар
anonimko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anonimko » Чет 03 апр 2008 10:33

колега Dobromirski в Плевен е така и аз скоро ядох същия х..й на нерегулирано кръстовище и онзи извика втора патрулка негови хора -акт без да вземат проба с дрегер и без протокол за ПТП -жалба срещу служител към съответното РПУ

Потребителски аватар
luciuz
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот luciuz » Чет 03 апр 2008 10:45

dobrinb написа: Спирали са ме докато се движа със съобразена скорост и започнаха да се оглежат, ама бях с още един автомибил, и това беше - рутинна проверка.

горе долу на същота място, подобна ситуация. Бяхме 2 коли, спряха първата, аз отзад. Дойде единия полицай да ме пита защо спирам и аз, казах му, че сме заедно - погледнаха винетки дали има и въобще не се заяждаха

Потребителски аватар
niviat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот niviat » Чет 03 апр 2008 11:13

Ами министърът и секретарите му им дават прекрасни примери на подчинените си.

Потребителски аватар
Bob.Baev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bob.Baev » Чет 03 апр 2008 11:41

Само 2 въпроса имам.

Ако във всяка полицейска/катаджийска кола имаше GPS + камера, това дали щеше да се случва???

и

Защо според вас когато имаше такова предложение, то бе отхвърлено???

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”