Pink Floyd ?
- jagler
- Автомобил: PASSAT B-7 2 TDI
- Двигател: CFFB-2014
Колегата мисля че не лъже ,аз самия съм я вдигал тази скорост на равно преди София точно с 95 ви пауър,на газ 200км/ч. си ги прави ,но все пак зависи и от газта ако е слаба по-малко.Гумите са ми в нормите по капачка 195/50/15 индекс 82V аз самия ако не ми е изправна колата няма да се правя на състезател пробвал съм я само на магистрала имаче си карам нормално в града.Скоростите са ми следните на 5-та предавка:3000об.-110км/ч/,4000-140км/ч/,5000-180км/ч.,6000-над 200км/ч.Моята също е 1,8-90к.с. и най-интересното е че друго венто със същия мотор съм гледал повече от 160км/ч. не може да вдигне ,може би скоростната кутия е с други предавки и не съм им гледал дори и кой код е...така че напълно е възможно това което колегата от Варна си твърди.Тези немци и австрийци си базикат колите много преди нас така че не се знае какво е пипано вал ли е предателни числа ли са или чип...
щом няма ограничение на 6500об/мин. има чип... 

- slavi ivanov slavov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Чакаите да се включа и аз. Малко старичка темата гледам но все пак, и ние имаме едно голфче 1.6 75к.мотора е АЕА - само че е ролинг стоунс, и вьрви точно като АБС мотора (легендата), само че на 1 , 2 , 3 и 4 скорост на пета вече му се губи силата и трудно ускорява имам чувството че е правено за градски условия и петата е за тук таме само за подрьжка на скороста. Това като го казвам карал сьм и АБС и то хубав, запазен и правя сьпоставка, разликата между двете е че АБС ускорява и на пета като луд (до 200) сьс 4- торби по сто и дваисе килца , лично аз сьм карал. А нащо 1.6 на 4- та до 120 и от там на татька на 5 зор ама зор, до кьм 140 и това е.Колата е кара сьпругата ми и като за нея и стига толкуз.
-
- Автомобил:
- Двигател:
колегата дето беше писал за вентото е прав
имам един приятел той има венто 1.8ми обаче нз къв му е двигателя
при него е същото що годе добре набира до 150-160 обаче до 170 вижда много зор
лично аз не знам на кво се дължи това може и от скоростите да му е
220 като гледам ги имате за някаква свръх скорост
аз не мисля че е кой знае кво
знам че говорите за VW но мен са ме возили в един форд фиеста 92-ра година 1.6и 105 коня който на 4-та си ги лепна 190 от ряс
за по нататака нямаше място но мисля че 220 ще си ги хване
но да отбележа и друго
тоя форд вече не може да върви така че ви съветвам да не си тествате много много колите колко ще вдигнат
тия критични обороти не случайно са оцветени в червено 

лично аз не знам на кво се дължи това може и от скоростите да му е

220 като гледам ги имате за някаква свръх скорост

но да отбележа и друго

- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
Мале, това е първата ми тема пускана в този форум, чак не мога да повярвам къде се върнах.
За съвет за модел на купе Pink Floyd какво да кажа, до сега съм нямал грижи, мотора си е изряден, сменям само консумативи ...
Повече няма да споря колко върви дадена кола, че ми омръзна от хора, който говорят наизуст и не се доверяват на опит, а само на четено.
За съвет за модел на купе Pink Floyd какво да кажа, до сега съм нямал грижи, мотора си е изряден, сменям само консумативи ...
Повече няма да споря колко върви дадена кола, че ми омръзна от хора, който говорят наизуст и не се доверяват на опит, а само на четено.
- topsonik
- Автомобил:
- Двигател:
Българска работа пак се надлъгваме на кой най-много му върви колата и като ви вдигат 220 колите по големи мъже ли ставате или потенциални убиици нищо против вас нямам ама какво значение има на кой колко му върви колата. И като се хвалите във форума на другият ден като излезнете на пътя повече ли вдигат 

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Момчета и аз съм с Пинк Флойд двигателя е ААМ - 1,8 - 75 к.с. , по темата за скоростта незнам вдигал съм най-много 160-170 за кратко, но за климатиците доколкото знам не са включени в базовото оборудване. Серията е с два ербега, тъмносин метелик цвят, салон и аксесоари с надписи Пинк Флойд, ел шибидах и регулируеми фарове, както и фабричен радиокасетофон бета 2 май беше...излиза 94-95 година по повод последното турне на Флойд...
...но иначе за две години и 3-4 месеца вече мога да кажа че съм доволен от него...навъртях му почти 80 хиляди и скоро ще мина заветната цифра 300 000 - все още върви прилично...
...но иначе за две години и 3-4 месеца вече мога да кажа че съм доволен от него...навъртях му почти 80 хиляди и скоро ще мина заветната цифра 300 000 - все още върви прилично...
- polturgais
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Pink Floyd ?
да възобновим , малко старите лаофоризми, до довечедра ще има една примерна снимка
- polturgais
- Автомобил:
- Двигател:
http://polturgais.snimka.bg/automobiles ... 4.20989703
двигател 1.6 ABU 75 кончета, на снимката е на 4-та предавка, айде коментирайте ,и дерзайте неверници
двигател 1.6 ABU 75 кончета, на снимката е на 4-та предавка, айде коментирайте ,и дерзайте неверници
Изчетох всички ваши коментари по темата колеги , и стигам до извода ( поне за някои колеги ) , че колите ви толкова ли са спънати
, колеги с двигатели 1.6 и 1.8 и казвате , че бягат с около 160-170км/ч , стигнах до този извод без да искам да се заяждам с някого , защото аз съм с 1.4 АБД 60 кончета ( незнам колко от тях са още живи , ама явно има доста от тях оцелели
) и с тази моя малка каручка съм вдигал 180 км/ч , мисля че успях само веднъж но все пак ги вдигнах , иначе като има прав участък успявам до 170-175км/ч , с 13ки джанти както си е заводско , с обикновен А95 . А едно наборче има също Голфче 3ка , пак 1.4 само че е 94 или 95 год. , а те са с други двигатели ако не се лъжа нали така
и той ми беше казал , че е вдигал с него 190 или 200км/ч не помня с точност . И сега какво ... и с мен ли ще започнете така да спорите и да се заяждате както с колегата , който е пуснал темата 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”