На последък почна да ми преплъзва съединителя но не когато превключвам скорости а когато се движа на скорост и настъпя газта. Реших да разбутам малко врътките на жилото сега имам около 3см. празен ход след което почти веднага съединителя отлепва при нормално каране в града нямам никакъв проблем на 1-ва ако трябва да се измъкна от някое кръстовище въртя гуми но не преплъзва съединителя общо взето бях останал с впечатлението че всичко е наред след разбутването на жилото.
Докато не изязох на магистралата вчера... при 130км/ч на 5-та почна да ми се форсира двигателя щото го бях настъпил да кача баира на магистралата след аспаруховия мост. Отпуснах газта паднах на 100 минах на 4-та скорост подавам газ и пак почна да се форсира... накрая издрапах баира полека лека. На втора и трета скорост нямам такива проблеми само веднъж ми е преплъзвало но 2-ра като настъпя за да хвана зелен светофар...
Дали проблема е само в съединителя или ще трява още нещо да сменям? Как мислите?
Проблем със съединителя (дали само с него?)
- SnowMaster
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Lawyer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Flatmo написа:Работата е дебела...
Две оферти
Феродов + Притискателен Luk = 185лв.
Феродов + Притискателен Sachs = 185лв.
Намерих и майстор да ми ги смени срещу скромната сума от 60лв.
Въпроса е кой комплект да си избера?
Преди около 300 км смених с "Luke" - супер е! Питай в "Софрост" за цена за член на клуба.

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”