Молба за помощ към колегите от Плевен, може и от др. градове

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Молба за помощ към колегите от Плевен, може и от др. градове

Мнениеот The Red Guy » Чет 03 апр 2008 15:34

Преди няколко седмици имах доста време за губене в Плевен, чаках един клиент, и обиколих моргите там. Напазарувах един багажник части за разни приятели и видях на едно място 4 стоманени джанти 6J*15 с пет болта на 100 мм за моя Опел, 4-те за 90 лв. Цената в последствие разбрах, че е добра. Автокъщата, на която ги видях, се казва "Бавария", намира се между завод "Мизия" и разклона за пътя за София-Русе. Имат сервиз, автомивка, кафене някакво, една зелено боядисана. Джантите не ги взех (щото съм тъп, изглеждаха много зле, нямаха обаче изкривявания, една боя щеше да е достатъчна). И сега не мога да си намеря ламаринки такива, нови ми е скъпо да купувам.
(Много се отнесох). Молбата ми е следната - ако някой в Плевен се сеща за какво говоря, коя морга е това и има възможност да отиде да види дали са там, да ми се обади - 0886579979 - или само да ми цъкне, аз ще звънна, да ги вземе и да се разберем да си ги взема от него и да му ги платя. АКО В НЯКОЙ ДРУГ ГРАД НЯКОЙ знае или има такива джанти - може да пише л.с. или да се обади. Смятам, че разумната цена за такива джанти е около 100-130 лв за четирите. Предварително мерси на отзовалите се!

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Пет 04 апр 2008 6:54

:arrow:

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Пет 04 апр 2008 9:58

Сега виждам темата.
Ще мина днес да видя дали са още там и ще ти ги взема

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Пет 04 апр 2008 10:51

Sunny написа:Сега виждам темата.
Ще мина днес да видя дали са още там и ще ти ги взема

Ще сьм много zадьлжен, sorry кирилицата, ама в тая Румьния не мога да намеря z на клавиатуарата (ужас).

Върни се в “ОФФ-Топик - други”