днес бях поредно негативно изненадан от проститията наречена държава България и по точно здравната ни система.нямам нито една пропусната здравна осигуровка,за последните 6 години не съм стъпвал на доктор и си викам днес съм свободен и ще ида до личния лекар да си взема направление за очен,тъй като с дясното око не виждам наблизо.речено-сторено,отивам аз при джи-пито и:добър ден
-добър ден,за болничен ли сте-ме пита мед.сестра.
-не за направление искам да отида да ми направят преглед и да си взема контактни лещи
-ами мога да ви запиша за юли месец ако искате,защо кво ви има?
-не искам за този месец и не виждам с дясното око
-съжелявам мога за тогава да ви запиша,ако ви е толкова спешно 15 лв. струва прегледа на частно!
така аз гледах като втещен,бях толкова ядосан а толкова безпомощен.изгнаник в родината си
скапана здравна система
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- bu4komobil
- Автомобил:
- Двигател:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Вече нищо не ме учудва. То кое ни е наред в държавата?
Здравеопазването?
Обучението?
Полицията?
Бърза помощ?
Пътищата?
Корупцията?
Честно казано винаги съм бил противник на тези, които напускат страната ни, и заминават в чужбина да търсят късмета си. Винаги съм си мислел, че ако си кадърен, ще се оправиш и тук. Което си е вярно, но.. При положение, че ВСЕКИ ДЕН самата държава, с бюрокрацията си, корупцията си, безхаберието си, те кара да се чувстваш без никакви права.. За чий ми е да живея тук?!
Здравеопазването?
Обучението?
Полицията?
Бърза помощ?
Пътищата?
Корупцията?
Честно казано винаги съм бил противник на тези, които напускат страната ни, и заминават в чужбина да търсят късмета си. Винаги съм си мислел, че ако си кадърен, ще се оправиш и тук. Което си е вярно, но.. При положение, че ВСЕКИ ДЕН самата държава, с бюрокрацията си, корупцията си, безхаберието си, те кара да се чувстваш без никакви права.. За чий ми е да живея тук?!
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Бучи, ти си нечовек честно!!! СКАНДАЛ...викане...ритане...охрана...шамари....тупаници...викане на управители....скандал....шамари тупаници...ай сиктир ве майна...как няма ти дадът направление...връщай се за втора серия...не може това да става...кажи им да ти върнат 6x12x6лв и тогава ще идеш на частен очен...много се издразних....много много....
тотална простотия...то вече може да се каже ,че няма държава и всеки прави каквото си иска..и по-зле ще става...в бг здравната система носи на гръб огромен брой мързеливци в трудоспособна възраст,които през живота си не са платили и няма да платят здр или социална осигуровка.на тях никой не им отказва помощ или здравна услуга-иначе се събират на тумби пред болници ,кабинети и искат сметка...на тях никой не може да им каже -ела на частно...или ела след 3-5 месеца...
- skilidka
- Автомобил:
- Двигател:
:)
ми то джипито къв го дърви в болницата кат няма направления.......
аз не съм плащал осигуровки никога....знам,че трябва да плащам само незнам защо
ся ако се появят колеги които да защитят и здравната каса както защитиха и транспортния министър относно винетките.......или ше се напия или ше се откажа да пиша......
да не говорим затова,че в Пловдив като отидеш в Хирургиите на Пещерско Шосе......
Има огромен паркинг само,че можеш да го ползваш срещу два лева.....незнам на час ли за неограничено време ли....
Е кой лапа от тая работа.....неква си фирма сложила кабинка с пазач и естественно шефа на болницата.....
Поне да си чистят кинефите-вътре мирише на мърша се едно складират труповете там.........да отделят парички от паркинга....
Не ги е срам......
Некой ден ше се напия ше си купя воден пистолет и ше ги ИСПРАСКАМ сичките......
Ай няма да пиша повече.....да не ви задържам,че бързам!!!
аз не съм плащал осигуровки никога....знам,че трябва да плащам само незнам защо
ся ако се появят колеги които да защитят и здравната каса както защитиха и транспортния министър относно винетките.......или ше се напия или ше се откажа да пиша......
да не говорим затова,че в Пловдив като отидеш в Хирургиите на Пещерско Шосе......
Има огромен паркинг само,че можеш да го ползваш срещу два лева.....незнам на час ли за неограничено време ли....
Е кой лапа от тая работа.....неква си фирма сложила кабинка с пазач и естественно шефа на болницата.....
Поне да си чистят кинефите-вътре мирише на мърша се едно складират труповете там.........да отделят парички от паркинга....
Не ги е срам......
Некой ден ше се напия ше си купя воден пистолет и ше ги ИСПРАСКАМ сичките......
Ай няма да пиша повече.....да не ви задържам,че бързам!!!
- lyubobg
- Автомобил:
- Двигател:
Смени си джипито - аз съм ползвал много пъти направления и не е имало проблем..
Ако джипито ти е много натоварено и е раздало талоните така ще е..
Само че това е ПЪЛНА ЛЪЖА че има места чак за юни - те им дават месечен лимит, така че ако лимита свърши ще отидеш пак другия месец.
Не може да записва с месеци напред....
Ако джипито ти е много натоварено и е раздало талоните така ще е..
Само че това е ПЪЛНА ЛЪЖА че има места чак за юни - те им дават месечен лимит, така че ако лимита свърши ще отидеш пак другия месец.
Не може да записва с месеци напред....
Върни се в “ОФФ-Топик - други”