Проблем със спирачките помощ
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем със спирачките помощ
колеги дайте съвет...имам Г3 1.4 92г. и когато натисна педала на спирачката си е наред.След малко пак го натисна и хваща по надолу(потъва)!От какво е това траа обезвъздушаване ли или какво.....??????????
спирачки
Същия проблем имах. И прилича на спирачна помпа. Сваляш и хвърляш!!! На мен ми направи това потъване в движение с около 90км и трябваше да спра. Не се стискай, живота ти не струва 50-60 лв, нали? Сложих на Метели, не вземай евтини, защото нямат резби за кранчетата. Пак горчив опит. Смени и спирачна течност, да не сложиш старата! Проверка на накладки и си готов за каране и СИГУРНО СПИРАНЕ!
- designer1
- Автомобил: Skoda Rapid 1i2 TSI
- Двигател: CJZC 2015
Абре вйй тези пари да не ги берет от полете. Как така сваляш и фърляш?!?!?!
Братчед не ги слушай тез иди първо и виж има ли течност в казанчето за спирачките, ако не долей и напомпваш и караш би трябвало да се самоубезвъздоши след известно време?
, Следи нивото и гледай за течове по джантите на спирачна течност, ако неможеш да се справиш с по-горното на МАЙСТОР
, и виж какво ще ти каже той.
Братчед не ги слушай тез иди първо и виж има ли течност в казанчето за спирачките, ако не долей и напомпваш и караш би трябвало да се самоубезвъздоши след известно време?

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
спирачки
еми колеги толкова сам помпал,че крак не ми остана.даже се случва като спра на светофар и държа спирачката ,която е в горно положение,подаржа я малко и след малко започва да потъва заедно с крака ми и хваща долу????
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
спирачки
течност си има,не съм забелязал течове?????
-
- Автомобил:
- Двигател:
ре
помпата е 100 процента , на един колега пак с 1.4 ка му беше тека и е гадно за каране 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”