След катастрофа колегата mkII от форума почина!!!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vizor написа:Marto0 написа:Някой ако разбере, че трябва помощ да пише! Аз само с кръв не мога да помогна... заради татуировките.
марто не е задължително
кога си си ги правил ? ако е след 6 месеца няма проблеми да даваш кръв те ти правят изследвания за спин и тн и ако няма нищо я дават..
колежката ми даде кръв като има 4 татуировки
Аз съм ги правил преди близо 7 години, но разни лекари са ми казвали, че въпреки това не е желателно.
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
-
- Автомобил:
- Двигател:
Страшно много ви благодаря за подкрепата! Продалжаваме да се молим, хемоглобина е станал 130, кръвното е по-добро от вчера! Не ни казаха вчера за сърцето, но са се борили с медикаменти да го стабилизират, днес му дават по-малко медикаменти за него, което означава че се справя! Доктора каза и че зениците се свиват, много трудно отреагира на силен болков дразнител - В ДЪЛБОКА КОМА Е! МОЛЕТЕ СЕ ДА ПРОДАЛЖАВА НАПРЕД! Като влязох при него и му говорих ВЯРВАМ ЧЕ МЕ Е ЧУЛ КОЛКО МНОГО ГО ОБИЧАМЕ И МУ КАЗВАХ "ХАЙДЕ БАТЕНЦЕ СТАВАЙ-защото така го будех сутрин, ВСИЧКИ СМЕ С ТЕБ, ПОКАЖИ НИ ЧЕ МОЖЕШ ДА СЕ СПРАВИШ, СИЛЕН СИ . . . " А ТОЙ СЕ РАЗТРЕСЕ, ВЯРВАМ ЧЕ НИ Е ЧУЛ И ЗНАЕ ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ БОРИ С ВСИЧКИ СИЛИ! Трябва време и страшна борба ! ОБИЧАМЕ ГО ВСИЧКИ И СЕ МОЛИМ ПОСТОЯННО
-
- Автомобил:
- Двигател:
Хора има нещо за което се надявам да помогнете! В тридневен срок, т.е. до днес трябва да се уведомят застрахователите на колата! Проблема е че документите са в Самоков-полицията там, а аз нз каде е застрахован! Ако някой може да помогне спешно относно това регистрационния номер на колата е СО 3843 АК! Някой ако може да звънне на познат там в полицията или при някои от застрахователните институции да провяери и уведоми....
СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ ЗА БРАТЧЕТО МИ
ще проверя в наща компания но в понеделник! по рано не мога за жалост
късно видях молбата
mod edit: santo_trafficante
СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ ЗА БРАТЧЕТО МИ
ще проверя в наща компания но в понеделник! по рано не мога за жалост

mod edit: santo_trafficante
Върни се в “ОФФ-Топик - други”