titon написа:skilidka написа:...
някой по ербап да организира нещата......няква форма на протест....гражданско неподчинение....
аз съм на линия.........
като си толкова отворен, що ти не организираш нещата

а само подстрекаваш към неподчинение
ми опитвал съм се да правя някой неща ама съм в дълбоката провинция....освен да протестирам пред кметството друго немога да направя......
е добре де според вас какво трябва да се направи....да плащаме данъци,винетки,такси,глоби,застраховки.....парите от тях да се изпаряват .....и ние всяка сутрин да чакаме рейса на кирливата спирка с баничка тип кочан в ръката си......потънали в мислите си-обичкновенно черни...да отидем на работа-накрая на месеца да вземем кирливата си заплата от 300 лева....която естественно е похарчена предварително за банички и обществен транспорт.....вечерта да седнем пред телевизора или компютъра...да гледаме новините които естественно са предварително режисирани....да цъкаме с език и да викаме.....баси,егаси,олииии,ле ле лелелеле.....оня с джакузито кво напрайл.....оня имал три имена другия пък обръчи от фирми........някви такива неща......и на другия ден- във слънчевия ден да се чувстваме като в мрачна нощ......и пак така...и така......
Не си ли искал да промениш нещо......поне кажи,че искаш....не секвай ентусиазма ми с типично български ......"Ми ти що не го направиш ..........."
Ми аз поне го искам и го пиша...поне го пиша.....пък и нали ти казaх опитвал съм се да правя разни неща-за добро.....макар и дребни но са били някакви промени......
За по мащабните трябват хора със жажда за живот.....истински хора.....готов съм да бъда един от тях......поне на думи:)