Здравейте,
Изчетох повечето теми където се споменава ламбда сонда, но отгвор на този въпрос не получих, а именно:
Какъв модел сонда да изберем?
Дали оригинална на бош (250-300лв.), дали някакъв афтърмаркет като EPS (150-200лв.), дали някаква универсална куча марка (60-100лв.)? Също има и универсални на бош за около 150лв. Става въпрос за четири-жилна сонда с подгряване.
Въпросът ми е насочен основно към хора вече заложили на по-евтините решения, дали имат проблеми, че хич не ми се набиват пари в момента.
Избор на ламбда сонда и vag-com грешки - РЕШЕНО
- kickd0wn
- Автомобил:
- Двигател:
Избор на ламбда сонда и vag-com грешки - РЕШЕНО
Последна промяна от kickd0wn на Вто 13 май 2008 8:26, променено общо 2 пъти.
- GARTNER
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Избор на ламбда сонда
kickd0wn написа:Здравейте,
Изчетох повечето теми където се споменава ламбда сонда, но отгвор на този въпрос не получих, а именно:
Какъв модел сонда да изберем?
Дали оригинална на бош (250-300лв.), дали някакъв афтърмаркет като EPS (150-200лв.), дали някаква универсална куча марка (60-100лв.)? Също има и универсални на бош за около 150лв. Става въпрос за четири-жилна сонда с подгряване.
Въпросът ми е насочен основно към хора вече заложили на по-евтините решения, дали имат проблеми, че хич не ми се набиват пари в момента.
По хубаво от истинската няма аз си сложих истинска и за сега нямам ядове. Оригинална на Бош в сервиз на VW в Турция за сумата от 100$ в Бургас ми обявиха цена от 380лв
- stancorotax
- Автомобил:
- Двигател:
- kickd0wn
- Автомобил:
- Двигател:
Накратко, сондата ми се оказа за смяна. Сложих нова универсална на Bosch (171лв.). Перипетиите ми покрай смяната и са в тая тема: http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=75688
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”