ДА ОСТАВЯ ЛИ ХОРИЦАТА ДА СПЯТ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ДА ОСТАВЯ ЛИ ХОРИЦАТА ДА СПЯТ?
Слизам сутринта пред блока и забелязвам че на някои му е пречела заднат ми броня, или пък е решил че не трябва, та приложил някоя дебилна хватка и я изкъртил.Дясната щипка беше откъртена и половината броня висеше до земята, съответно от другата страна се беше засукала. Нямах време и желяние да я разглеждам, само я прикрепих колкото да се движа и тва е. Предполагам че пича е развил единия болт /те ако не се лъжа от зад са два болта/ откачил я е от едната страна, решил е че сега е момента да я изкърти но нещо го е възпряло. Но както и да е! това си е негова работа какво е мислел да нправи. Въпроса е че понеделнишки станах на прасе, скъсахи ми се нервите, закъснях за работа и побеснях. Преди месец някаде якои пък ме бе задрал пред блока от пред при опит за странна маневра. И на предната ми броня щипката ми е счупена. Тая кола тея хора мислят че не требе или какво не мога да разбера. Първата ми реакция след като я прикрепих временно беше да НАДУЯ ШОКА НА АЛАРМАТА ДО ДУПКА. ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ АКО МИНАВА ЧОВЕК ПОКРАЙ КОЛАТА ТЯ ЩЕ БИПКА, А АКО НЕДАИ СИ БОЖЕ НЯКОИ ТЪПАК Я ДОКОСНЕ ЩЕ ПИЩИ. ПРОБЛЕМА Е И АКО НЯКОИ РАЦЕР МИНЕ ЧЕ ПАК ЩЕ ПИЩИ, НО КАКВО ДА НАПРАВЯ АЗ. СПОРЕД ВАС ДА ОСТАВЯ ЛИ АЛАРМАТА ТАКА И ДА ПИЩИ ПО ЦЕЛИ НОЩИ И ВСИЧКИ ДА МЕ ПСУВАТ ЧЕ НЕ МОГАТ ДА СПЯТ ДОКАТО НЕ СЕ НАУЧИМЕ В НАШАТА КИТНА МИЛА СТОЛИЦА ЧЕ ЧУЖДАТА СОБСТВЕНОСТ НЕ СЕ ПИПА, ИЛИ СМЯТАТЕ ЧЕ ОТ ТОВА НЯМА НИКАКЪВ ЕФЕКТ И ЧЕ ХОРАТА НЕ СА МИ ВИНОВНИ С НИЩО?
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
никога няма да се оправи тая тъпа държава никога -само бой на такива
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
По скоро дай някой лев да ти вържат пейджър към колата. (май за 50 лв има)
През нощта - чуваш го че свири! Крадеца не го чува! Ти се събуждаш! Той си работи долу! Обуваш си маратонките! Слизаш! Той побягва! Ти след него! Настигаш го! БОЙ! Обади се на приятел! И той бой. А после можеш и в МВР да се обадиш да си го приберат.
Тоя филм съм го играл и аз ама не бях с бързите маратонки и не успях да ги хвана мамка им мангалска!
През нощта - чуваш го че свири! Крадеца не го чува! Ти се събуждаш! Той си работи долу! Обуваш си маратонките! Слизаш! Той побягва! Ти след него! Настигаш го! БОЙ! Обади се на приятел! И той бой. А после можеш и в МВР да се обадиш да си го приберат.
Тоя филм съм го играл и аз ама не бях с бързите маратонки и не успях да ги хвана мамка им мангалска!
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ха, тука се намесва мотивът за дебилният съсед дето ми прави мизерии. Имам си един дебилен съсед дето постоянно мрънка. А от време навреме си спирам колата под прозореца като няма места другаде. Оня обаче мурниори че му пречеле там, щото живее на 1вия етаж, има ебати решетките дето не се отварят и се сърди че някои ще ми се покатери на колата и ще влезне у тях. А разтоянието от тавана на колата ми до прозореца му е 3 метра и 1 метър страни4но до стената ама няма значение. Та довечера спирам там колата, разкачам бронятакакто я намерих сутринта, зареждам се на прозореца с две павета, може и три и чакам тоя да се върне. Да пусна ли и една анкета да ли ще уцеля и от трите пътя:). От там слизам, доизкъртвам бронята и му я чупя в главата, оттам пред 4 то и там го изхвърлям. Полицаите пият по едно кафе с него и понеже са му приятели тръгват да ме търсят и нищо чудно и да ме съдят после, а в знак на благодарност нашия човек като му мине главата гепва два халогена от голф 3 за на старшината голфа. Тва е постановката. Мене не ми дреме за тая броня, тя струва 20 лева, по добре да я бяха взели от колкото да я къртят, тва ме дразни, как някои ще ми чупи собственоста
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Нееееееееее, аз не казвам че е тои, тои само може да мърниори, тои е адвокат, над тези неща е, тои само завира бетонни блокчета (не знам от каде ги взима) под на хората колите когато спрат някаде кадето тои никога не е спирал но е решил от утре да спира. С предния си пост му се извинявам че ще се наложи колата да поседи под прозореца му една две вечери. Между другото неговия прозорец е точно под моя:)
- Syncro
- Автомобил: Passat 1.8T
- Двигател: ANB 1999
- Контакти:
varkulaka написа:Vol. на max. на алармата
........ и някъде след една седмица спираш да гледаш през прозореца защо пищи (а тя пищи през 20 мин.) и изгаряш.Като запищи аларма в двора излизам да погледна,ако е обаче от тея дето не спират да пеят не им обръщам внимание
Отделно съседите минават на страната на врага
Пейджър ще ти свърши работа
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
никакъв пейджър, няма да се занимвам въобще, просто защото не ми дреме, над тея просотий съм, по скоро това би било знак на протест.
Но сте прави определно - я дори сега, един път месечно като запищи аз не поглеждам, обаче нощем,, към 4 5 запищи ли която и да е алармаставам бесени готов за побои, от самият факт че пищиаларма се изнервям, но смятам че не собственика на коата е виновен , ми този които здеиства алармата. Все пак е доста досадно. Тая нощ остава с усилен шок!
Но сте прави определно - я дори сега, един път месечно като запищи аз не поглеждам, обаче нощем,, към 4 5 запищи ли която и да е алармаставам бесени готов за побои, от самият факт че пищиаларма се изнервям, но смятам че не собственика на коата е виновен , ми този които здеиства алармата. Все пак е доста досадно. Тая нощ остава с усилен шок!
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мисля малко противопехотни мини около колата, замърсена с биологично оръжие бира "случайно забравена" в колата, ток по дръжките, шипчета с отрова,и любимото ми ....
http://i19.photobucket.com/albums/b160/ ... akiss2.jpg

http://i19.photobucket.com/albums/b160/ ... akiss2.jpg

Върни се в “ОФФ-Топик - други”