След катастрофа колегата mkII от форума почина!!!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пет 04 апр 2008 19:36

dobrinb написа:Ако се знае в коя компания е застрахован автомобила, не ти трябват номерата на застрахователните полици. Единственото което трябва да се напише в уведомлението е, че еди кой си автомобил, с еди какъв си рег. №, собственост на еди кого си, е претърпял ПТП, и с писмото ги уведомявате за настъпило застрахователно събитие. Дори да не е написан номера на полицата, това не е проблем.
само да се знае компанията. пише се уведомлението да се знае и после се чака и няма проблем. важно е да се спази срока за да не ги отсвирят.
п.п. събота и неделя не се броят

Потребителски аватар
DIABLO 666
Автомобил: daewoo racer - citroen xsara
Двигател:

Мнениеот DIABLO 666 » Пет 04 апр 2008 19:42

santo_trafficante написа:
dobrinb написа:Ако се знае в коя компания е застрахован автомобила, не ти трябват номерата на застрахователните полици. Единственото което трябва да се напише в уведомлението е, че еди кой си автомобил, с еди какъв си рег. №, собственост на еди кого си, е претърпял ПТП, и с писмото ги уведомявате за настъпило застрахователно събитие. Дори да не е написан номера на полицата, това не е проблем.
само да се знае компанията. пише се уведомлението да се знае и после се чака и няма проблем. важно е да се спази срока за да не ги отсвирят.

санто може ли ако полицата е сключена в друг град да се провери в базата данни тук в софия,все пак нали всички полици идват тук в централните управления.неми се вярва да не може по номера да се провери.аз ще проверя в понеделник в дзи евро инс и армеец а и бул инс също.

Потребителски аватар
DJ_TOLYO
Автомобил: Passat Variant
Двигател: 2E 1991

Мнениеот DJ_TOLYO » Пет 04 апр 2008 19:45

Стискаме палци и се молим за момчето! Напълниха ми се очите докато чета темата. Дано се оправи момчето и да се възстанови, всичко да е нормално!

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пет 04 апр 2008 19:48

DIABLO 666 написа:
santo_trafficante написа:

санто може ли ако полицата е сключена в друг град да се провери в базата данни тук в софия,все пак нали всички полици идват тук в централните управления.неми се вярва да не може по номера да се провери.аз ще проверя в понеделник в дзи евро инс и армеец а и бул инс също.
може няма никакъв проблем :idea: само по номера на колата :arrow:

Потребителски аватар
pkaramitev
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pkaramitev » Пет 04 апр 2008 20:05

Ако трябва да се дава кръв съм готов да помогна!Дано се оправи скоро милия! :!:

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пет 04 апр 2008 20:44

radotom написа:Пуснато е вече, но да го видят повече хора, поне това да не го мислят:
ivelina_yankova написа:моляте пусни ги тея неща във форумите от мое име, че интернета ми е . .. . УЖАСЕН :( когато стана нещастието трябваше да го оправям и . . .. . ПУСНИ ТОВА! Хора има нещо за което се надявам да помогнете! В тридневен срок, т.е. до днес трябва да се уведомят застрахователите на колата! Проблема е че документите са в Самоков-полицията там, а аз нз каде е застрахован! Ако някой може да помогне спешни относно това регистрационния номер на колата е СО 3843 АК! Някой ако може да звънне на познат там в полицията или при някои от застрахователните институции да провяери и уведоми....

СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ ЗА БРАТЧЕТО МИ
и това от мен - Едно момиче ми се обади и ми даде телефон на един доктор, но трябва да се стабилизира за да се правят по-нататъшните операции! БЛАГОДАРЯ И !
МОЛЕТЕ СЕ ДА ВЪРВИ НАПРЕД

ако беше в дупница веднага щях да помогна
в момента съм задействал една връзка с полицай от боровец
чакам информация
веднага ще пиша

julian kulev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот julian kulev » Пет 04 апр 2008 21:26

Молим се колегата да се оправи.Нека бог е с него.

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Пет 04 апр 2008 21:29

Последна информация от ''първа ръка'' - 100% достоверна за състоянието на Вальо:

Приятелят ти е в централна реанимация в стабилно тежко състояние. В изкуствена кома е. Снощи (03.04.2008) са спряли лекарствата, които го държат в кома, за да проверят дали има реактивност. Събудил се е и е отреагирал. Това е обнадеждаващ прогностичен белег. Водеща ще е и ще се реагира според черепно - мозъчната травма. До този момент е в стабилно състояние. Много тежко, но СТАБИЛНО! Знам, че е на доста силни антибиотици, но това е за да се предотврати развитието на инфекция и сепсис. От лошото, хубавото е, че кръвта е изтекла, а не се е задържала да направи огромен оток. Има си мозъчен оток, ще има и проблеми след това, но важното е момчето да оцелее. Изкарал е първите 24 часа. Това е нещо! Реагирал е при спиране на седация и това е нещо.

Хората са доста мотивирани там, защото е много млад. Освен това, за съжаление на тях основния им контингент са катастрофирали с политравми, така че са ошлайфани в грижата и спасяването на такива хора.

Факта, че е толкова млад е само в негов плюс.

Потребителски аватар
MaRtiNsKi
Автомобил: GOLF V
Двигател: TDI

Мнениеот MaRtiNsKi » Пет 04 апр 2008 21:34

nosex написа:Последна информация от ''първа ръка'' - 100% достоверна за състоянието на Вальо:

Приятелят ти е в централна реанимация в стабилно тежко състояние. В изкуствена кома е. Снощи (03.04.2008) са спряли лекарствата, които го държат в кома, за да проверят дали има реактивност. Събудил се е и е отреагирал. Това е обнадеждаващ прогностичен белег. Водеща ще е и ще се реагира според черепно - мозъчната травма. До този момент е в стабилно състояние. Много тежко, но СТАБИЛНО! Знам, че е на доста силни антибиотици, но това е за да се предотврати развитието на инфекция и сепсис. От лошото, хубавото е, че кръвта е изтекла, а не се е задържала да направи огромен оток. Има си мозъчен оток, ще има и проблеми след това, но важното е момчето да оцелее. Изкарал е първите 24 часа. Това е нещо! Реагирал е при спиране на седация и това е нещо.

Хората са доста мотивирани там, защото е много млад. Освен това, за съжаление на тях основния им контингент са катастрофирали с политравми, така че са ошлайфани в грижата и спасяването на такива хора.

Дано да се оправи :)

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пет 04 апр 2008 21:34

Супер, дано все така се подобряват нещата и да се оправи. Всички предполагам, аз със сигурност, мислим и се надяваме за неговото скорошно възстановяване. Стискаме палци!!!

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пет 04 апр 2008 21:34

ето и мойте резултати

случайно се оказа че връзката в кат самоков е катаджията който е бил точно на катастрофата
той ми каза че единствената застраховка която са намерили е била на ДЗИ
но е била "гражданска отговорност" за което е 99% сигурен
на 100% е сигурен че е ДЗИ
ако търсите автокаското най-вероятно проверете ДЗИ там да са направени двете...
това е от мен засега което мога да помогна
иначе процедурата е в кат самоков се подава молба до началника и ще предадът документите...

Потребителски аватар
nosex
Вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nosex » Пет 04 апр 2008 21:36

Не спирам да се моля и да рева... Изплаках си очите :cry:

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пет 04 апр 2008 21:37

:bowdown :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown
дано! Дано! ДАНО!!!!!!

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пет 04 апр 2008 21:44

http://www.bazk.org/
БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ НА ЗАСТРАХОВАНИ И ПОСТРАДАЛИ ПРИ КАТАСТРОФИ

Потребителски аватар
batmilko
Автомобил: Opel Zafira
Двигател: 1900 CDTI
Контакти:

Мнениеот batmilko » Пет 04 апр 2008 21:48

Не съм много вярващ, но ще се помоля истински да се оправи момчето.
Важното е да вярваме, че всичко ще свърши добре.
Аз съм с кръвна група 0+

Върни се в “ОФФ-Топик - други”