Хахаха, това е супер - особено за маршрутките

Хубаво е, че в България все още има творци като г-н Сиромахов, които могат да напишат нещо оригинално, забавно и в същото време съдържателно и по своему философско.
Г-н Сиромахов, възможно ли е причината, поради която вие сте далеч от творческата импотентност и смешния плач на мнозинството ваши колеги-интелектуалци, да се корени в прозаичния факт, че не обичате мастика?

Единствено не съм съгласен с вас за НДК. Съмнявам се, че тогавашната власт е построила сградата само за да организира там конгресите си. Все пак аз бях само на 6 години, когато ни връхлетя демокрацията, така че не мога да твърдя дали НДК е бил предназначен главно за партийни конгреси, но със сигурност си спомням, че в зала 1 се провеждаше например Асамблея знаме на мира. След промените дворецът стана поле за изява на много родни (пък и не само) изпълнители, в това число и на вашия работодател Слави Трифонов.
Архитетурата на сградата на мен лично ми харесва. Трябва да ви kажа, че в Америка съм виждал далеч по-нелицеприятни convention centers, които са гордост за града и една от най-важните му забележителности. Все пак - въпрос на вкус и на мнение.