Прискърцват кори и други пластмаси на Б5.5'иците-май решено
-
- Автомобил:
- Двигател:
Понеже темата е такава, да споделя и аз. По едно време се получи мн. гадно поскърцване като триене метал в метал, когато колата работи на место. Като подам газ изчезва! Убих се да го търся.... Накрая- бинго! Оказа се отпред в ляво където е захванат интеркулера се е разхлабила връзката и от вибрациите си поскърцва.Сложих в хлабавината една гумена шайба и заспа!
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Такаааа, от няколко дни се занимавам с колата защото 2 говорителя са ми се скъсали и се наложи да свалям корите. Ето какво видях - по ъглите на корите има едни лентички като дунапренче нещо които най-вероятно са предвидени точно да се се получава допир на пластмасата с метала и от там скрърцане. На вскчи кори тези лентички бяха в различни посоки и днес си играх да ги лепя
Снимки на самите разлепени лентички ще има по-късно. След като кача корите отново мисля че проблемът със скърцането трябва да намалее, но ще пръсна и за всеки случай със силикон спрей 

- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Беше това положението =>
А го направих това =>
Тази процедура я направих на всички кори ( 4 на брой
) Залепих си с лепило Kraftkleber Moment на Henkel. Струва 2.90 тубичката и стига та даже и остава
Когато закача корите на вратите ще кажа със сигурност какво точно съм направил и дали съм постигнал желания резултат, за сега само се надявам 

А го направих това =>

Тази процедура я направих на всички кори ( 4 на брой

- krraynov
- Автомобил: VW Passat B7 Alltrack
- Двигател: CFGB 2012
- Контакти:
Ето пак сме тук :)
Аз.. открих от къде ми е онова 'тък тък'.. изглежда от дупките през зимата има някъде разхлабен болт на цялото табло., защото където е централната конзола, като я натисна налявао-надясно..и прави-тък тък.. абсолютно звука който ме тормозеше...
Долу на конзолата открих под двете малки декоративни капачета два болта които пристегнах, но въпроса ми е:
Как е закрепено (къде са болтовете) които държат голямото черно табло?
Пасат Б5.5
Долу на конзолата открих под двете малки декоративни капачета два болта които пристегнах, но въпроса ми е:
Как е закрепено (къде са болтовете) които държат голямото черно табло?
Пасат Б5.5
- SvilenG19
- Автомобил: Passat B5.5 1.9TDI
- Двигател: AVF 131hp
- Контакти:
Re: Прискърцват кори и други пластмаси на Б5.5'иците-май реш
На мен колеги проблема ми е сутрин когато запаля колата. Някъде около километража се чува едно тракане ужасно силно. Когато подам газ спира .. просто когато е студена и държи около 1100 оборота и трака ужасно. Когато загрее и паднат оборотите спира и тракането. Някой с подобен проблем.