Има малка промяна, не спира да се бори! Доктора каза че са стабилизирали кръвното, спрял е да кърви, отоцие видимо са доста по-слаби а и единия крак е гипсиран сутринта-значи отоците са достатъчно малки за да се сложи гипса! Все още няма реакции на болков дразнител, и зениците не реагират на светлина! Всичко зависи от черепно-мозъчната травма, мозъка трябва да заработи! На този етап няма да правят операции, чакаме мозъка да отреагира,
за сега няма нужда от кръв! ДА ПРОДЪЛЖАВА БОРБАТА ВСЕ ТАКА САМО НАПРЕД макар и с минимални промени, нека са положителни
След катастрофа колегата mkII от форума почина!!!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
- golf_sport_team
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Той е прекрасен човек! Който го познава може да каже "СТРАШЕН ПИЧ, ГОЛЯМ ИНАТ, МНОГО ДОБЪР ЧОВЕК!'' Аз знам че е много силен и трябва да преодолее всичко пред него, ще е много трудно но ВЯРВАМ
Отиваме пак до Пирогов! Като сме по-близо до него знам че ни усеща, дори и да не можем да го видим! МОЛЯ СЕ И ВЯРВАМ ЧЕ ЩЕ УСПЕЕ, както казваше на баща ни " ТИ В МЕН ЛИ СЕ СЪМНЯВАШ? ''
АЗ НЕ СЕ СЪМНЯВАМ В СИЛАТА МУ!
Отиваме пак до Пирогов! Като сме по-близо до него знам че ни усеща, дори и да не можем да го видим! МОЛЯ СЕ И ВЯРВАМ ЧЕ ЩЕ УСПЕЕ, както казваше на баща ни " ТИ В МЕН ЛИ СЕ СЪМНЯВАШ? ''
АЗ НЕ СЕ СЪМНЯВАМ В СИЛАТА МУ!
KING-T написа:Дано да се оправи колегата.Всички сме с него .
Подкрепям!

Последна промяна от Nafta на Нед 06 апр 2008 8:47, променено общо 1 път.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Всеки се моли за него,всеки разбира в каква ситуация е попаднал колегата и семейството му и разбира тъгата им.Дано се оправи колегата и аз се моля за това,но нека всеки още докато се качва в колата си,се замисли за секунда какво може да се случи от нечие невнимание било то наше или нечие друго.КОЛЕГИ ПРИЗОВАВАМ ВИ,ШОФИРАЙТЕ РАЗУМНО!
Искренно вярвам че колегата ще се оправи.
Дано това което съм написъл несе разбере така,че все едно съм ви майка или баща та да ви казвам как да карате колите си!!!
Искренно вярвам че колегата ще се оправи.
Дано това което съм написъл несе разбере така,че все едно съм ви майка или баща та да ви казвам как да карате колите си!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”