Има ли фенове на Тотнъм
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има ли фенове на Тотнъм
Неска докато си гледах мача на любимия отбор,и се кефех на чудесата който прави Бербатката,ми хрумна идеята да пусна тази тема да видя има ли тук фенове като мен на Тотнъм,айде ако има да си признават па некои път да се збереме в некои еврофутбол да обсъдиме политиката на отбора

Точно днес ми се видя много слаб. Второто полувреме само гледах и отиграванията му бяха все едно е с напреднала анемия. Хубаво е че поне е вкарал гол. Всяка седмица ги гледам, мания е ама доста излишни футболисти. Хътън добре я пипа, иначе тоя О Хара като е в него топката, играта изглежда супер сложна. Един добър плеймейкър им трябва на мястото на малбранк и се променят сериозно нещата, а и Марто щеше много добре да стои отляво ама...
- eos
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тая ако беше я изпуснал-голям смях
а иначе аз съм регистриран във фен сайта на тотнъм и англичаните доста му се кефят.А шимбонда и закора ако могат ще ги разкъсат.Ако знаеш английски ще се счупиш от смях на коментарите им,но са доста стойностни.Оттам можеш и да си дръпнеш песента за бербатов за 2паунда май беше 
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ти ако си на терена ще можеш ли да играеш така спокойно като него,едвали не да не приемаш нещата насериозно.Викат качват му я върху главата,ако ще и незнам къде да ти я качат ако си сакат се тая.Е определено гола не беше прекрасен ама беше гол,изпусна и още едно много хубаво положение...според мен без нащо момче тотнъм нямаше да е на 11място а на 20то.
ппс Които си го може си го може.....
ппс Които си го може си го може.....
eos написа:Тая ако беше я изпуснал-голям смяха иначе аз съм регистриран във фен сайта на тотнъм и англичаните доста му се кефят.А шимбонда и закора ако могат ще ги разкъсат.Ако знаеш английски ще се счупиш от смях на коментарите им,но са доста стойностни.Оттам можеш и да си дръпнеш песента за бербатов за 2паунда май беше
Закора отначало като го взеха много ми харесваше, по двама на скорост минаваше без проблеми, малко е прост и не знае накъде после ама кефеше. Сега са го спекли нещо и само назад връща.
Мен Дженас ужасно ме дразни, още ли не са го подхванали и него
-
http://premiership.ontheweb.bg
еи тука може да питате каквото се сетите за любимите си отбори.
А за гледане мога да ви предложа клубът към тв Диема
еи тука може да питате каквото се сетите за любимите си отбори.
А за гледане мога да ви предложа клубът към тв Диема
- archimedes
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”