Събирам мнения за покупка на Поло
отразява се слабо намаля варвежа се едно возиш- 3 -човека допалнително като го изключиш става за каране ама не е фрапираща разлика. Пък и лятото в тея задръствания каде ше я дупиш на климатик не се връзва така че споко гледаи двигатела и кутиата да са перфектни да нямат шумове и да не е удряна колата и земаи аз карам АЕR моторче 999 куб с клима и за задръстване става каде ше го гоня заеби ги тея
- doc_j
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не мисля, че ускорението е най-важното, преди да си взема Полото карах Лада Ока - 650ccm, 28 коня и не бих казал, че съм имал проблеми с тожа да се измъкна от дадено кръстовище, ама дългия път на магистралта си каза думата - R.I.P. Oka
Но пък сега съм супер доволен от Полото, надявам се да ме изкара дълго...
- Caleb_meat
- Автомобил:
- Двигател:
Айде виждам че разбирате
Въпрос Поло 1.4 AEX какъв мотор се води пълна или моно инжекция... На мн места различно ми го пишат, четох че се води MPI - multi point injection... демек...
-
Marto_Polo
- Автомобил:
- Двигател:
- Caleb_meat
- Автомобил:
- Двигател:
Свеж
Благодарско, а някакви идей къде седи компютъра ???
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nurv написа:Аз съм се насочил също към Polo 1.4 75к.с. 96-98година. Определено ми прави впечатление, че G3 95-96 с до 1.8mi двигателите вървят на същите цени. Имам въпрос към каращите Поло. В моите критерии влиза и климатик. Чудя се обаде прекалено много ли се отразява на работата на двигателя (предимно градско ще карам) работата на климатика? Иначе преди да купя мисля да я закарам в Юнитрейд на диагностика, поне си мисля, че ще ми кажат всичко каквото и има на колата.
96-98 1.4 75 коня при хечбек-а няма! за класик и комбито незнам може...
Климатика се отразява сериозно както на всяка една малолитражна.
Аз за в града не смятам за необходимо да го пускам лятото София като е празна където ида тръгна съм там за 20 минути, за толкоз климатика не може да охлади колата.
Извън градско го пускам, ама там ефекта с "Турбо копчето"! Спираш климата за да изпревариш.
П.П.
Събирам мнения за покупка на Поло. Купи си КОРСА. Върви повече, харчи по-малко
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Най-накрая купих дълго търсеното Поло/описано е в гаража/доста пъргава животинка
Единствено което малко ме дразни е по-твърдото така да се изразя включване на скоростите в сравнение с Пасата и това че съединителят зацепва много ниско долу и много рязко и колата придърпва ако не потегляш с повечко газ над 1500об
Иначе във всяко друго отношение е перфектна 
- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Честито колега! АЕХ е добър мотор....
Отностно скоростите, те там е тъмна индия.
Ако жилото на съединителя е автоматично, не би трябвало да отлепя доло! Ще го познаеш дали е автоматично ако потърсиш темата на ambuch за жилата там има снимка и на 2-те автоматично и не автоматично
.
Скоростите могат да запъват от много работи, но най-напред, провери състоянието на маслото и на този прословут семеринг....
И леко с газста при потегляне, че мойта ако реша да тръгна мъшката не си ще гумите ...
Отностно скоростите, те там е тъмна индия.
Ако жилото на съединителя е автоматично, не би трябвало да отлепя доло! Ще го познаеш дали е автоматично ако потърсиш темата на ambuch за жилата там има снимка и на 2-те автоматично и не автоматично
Скоростите могат да запъват от много работи, но най-напред, провери състоянието на маслото и на този прословут семеринг....
И леко с газста при потегляне, че мойта ако реша да тръгна мъшката не си ще гумите ...
- Caleb_meat
- Автомобил:
- Двигател:
Аве
Ауе Векстор тебе ли те видех този петък 21.11.08 на бояна горе на ОМВ-ито ???
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”