ужасяваща гледка беше.минах малко след катастрофата.
http://dnes.dir.bg/2008/04/06/news2859287.html
Катастрофа на Владая
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
така ще е докато държавата не свърши това което поне зависи от нея ...вместо да ни заливат с безумни кампании можеха да оправят по рано точно този участък и моста при Бяла примерно..........един фактор да го няма от причинителите и няма да се стигне до трагедията ...колкото е виновен шофера толко е виновен и оня дето е измислил тоя малоумен път там ...
- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Много жалко... за хората...
Пътят там е в трагично състояние... големи дупки..., лоши кръпки..., големи задръствания... никой не прави път на другия.., действа се на принцципа "А да те видим сега като си такъв тарикат, как ще се престроиш.."
А за шофьорите на ТИРове няма да говоря...., не пазят никой... на пътя... правят куп нарушения... и опасни изпреварвания...
И да ви кажа положението няма да се промени.., докато не се промени манталитета на 80% от българите...
Жалко за хората...

А за шофьорите на ТИРове няма да говоря...., не пазят никой... на пътя... правят куп нарушения... и опасни изпреварвания...
И да ви кажа положението няма да се промени.., докато не се промени манталитета на 80% от българите...

Жалко за хората...

- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Tyan написа:манталитета може да се байпасира с хубави пътища ... из другите страни също не всички са пичове и родени Шумахери .....
Да така е.., но много пъти ми се е случвало да се престроявам съвсем правилно и да не засичам никой, нито да нарушавам правата му..., но пича решава да даде газ, за да ме засече и преебе... ей тъй... от комплекс за малоценност... или яд че кара кола с 2-3 години по стара ....

Писна ми също от ненормалници с ТИРове дето на магистралата се изнасят на 1 метър пред мен все едно карат някое ферари...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”