моля ви за съвет
-
- Автомобил:
- Двигател:
моля ви за съвет
здравейте фенове на VW бих искал да ви помоля да ме насочите при избора на кола.Значи реших да си купа някаква калица от този клас защото такива са ми възможностите за момента,обиколих поне 90% от автопазарите в София и околноста,от предлаганите коли от този клас се спрях на Г3,но обаче нямам никаква представа как са като цяло тези коли защото несъм много наясно с тази марка,финансовото ми състояние ми дава право на избор между 1.4 и 1.6,ако може да ме ориентирате какво да търся и какви са им слабите места на тези коли-двигател,ходова част,+ и - ,порових се по форума но такава тема за това което точно ме интересува не можах да открия.Благодаря ви предварително.
- bulr1dr
- Автомобил: Mk1 Cab 1987 + MkV R32 2008
- Двигател: от 1600 до 3200
Здравей и добре дошъл! Добре си се ориентирал Голф 3ката е доста по здрава от от към ходова част и двигател кола от конкурентите в тези години и за тези пари. Не на последно място са и евтините части и лесното им намиране и също така в всеки сервиз ще могат да ти помогнат. Бих те посъветвал да си вземеш 1.6 пълна инжекция (добър разход и много добро вървене) по новичка всичко друго е на късмет какъв екземпляр ще уцелиш.
Надявам се да съм бил полезен и успех с покупката!
Надявам се да съм бил полезен и успех с покупката!

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега, аз си взех февруари месец, една 3ка 1.6 Афт-101к.с.Много съм доволен от бу-то, не е като да не върви, консумативите са на наистина страхотни цени за кола края на 97ма, не се замисляй изобщо ако си вземеш голфчето няма да сбъркаш, преди да я взема гледах бмв-та, там частите са на цени като за златни...гледах фиатове, много се трошели,гледах алфи и те не били кой знае какво...естествено и голфчето си има разни кахъри, ама поне няма да ти се налага да ипотекираш къщата за да я оправиш и така...моят съвет е взимай един голф и си го ръчкай със здраве!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”