Голф 2 проблеми , най-накрая решени :)

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
MaRtiNsKi
Автомобил: GOLF V
Двигател: TDI

Мнениеот MaRtiNsKi » Сря 02 апр 2008 20:37

Cyberloner написа:биалетките провери ли ги, че при мен бяха разбити имах чувството че предницата е отделно от колата направо

Утре , отивам при майстора и ше му кажа да ги види ;)

ILIYANSKY написа:виж да не е в спирачния апарат там болтовете по които се движи има едни тефлонови фтулки,които може да си ги загубил(като си сменял накладки) или да са се изноцили.И от тях дрънка много,особенно на павета.

Колега , лявото колело няма една от тези фтулки :shock , но тропането не е само от това , защото като натисна спирачките това тропане спира , но другото ( от къде е незнам ) си продължава :evil:

Потребителски аватар
reactiven
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот reactiven » Сря 02 апр 2008 20:43

само аз ли съм оцелил на голф? имам го/този от гаража/ от повече 50 000 хил км , и не съм сменил даже 1 накрайник и не тропа грам ! ама нищичко

колега виж да не е от накладките

Потребителски аватар
Slimy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Slimy » Пет 04 апр 2008 23:58

Братле смени маистора.

MiroslavStanchev
Автомобил:
Двигател: AHF 2000

Мнениеот MiroslavStanchev » Съб 05 апр 2008 8:11

Slimy написа:Братле смени маистора.

Най-добре, тоя май не вижда проблема. :079:

Потребителски аватар
MaRtiNsKi

Мнениеот MaRtiNsKi » Нед 06 апр 2008 21:58

MiroslavStanchev написа:
Slimy написа:Братле смени маистора.

Най-добре, тоя май не вижда проблема. :079:

Напротив , майстора е много мой човек и никога не ме подвежда ;) Откарах му я , а той само като ме видя и вика - Приятелю пак ли тропа голфарата :woooow: Без да казвам за какво съм той отгатна :lol: . Обаче бях отишъл за смяна на агренажния и след като го смени я прегледа и вика сичко е бомба , верно че кормилната рейка потропва , но тропането не е само от нея ( качи се и я покара малко ). Свали гуменяците и какво да види :shock ламарините дето предпазват спирачния диск от мърсотия и секви други ла*на се беше откачил и едвам се държеше :evil: но както винаги той имаше решение за всичко по тоя голф и го оправи :wink: Така бяха и двете ламарини и сега мога да кажа , че предницата грам не тропка :lol:

Потребителски аватар
Ronin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ronin » Нед 06 апр 2008 22:04

Много скъпо са ти излезнали тези ламарини :D

Потребителски аватар
MaRtiNsKi

Мнениеот MaRtiNsKi » Нед 06 апр 2008 22:12

Ronin написа:Много скъпо са ти излезнали тези ламарини :D

хехе защо скъпо ве колега :roll: той майстора даже и кафе не искаше да му взема :lol:

Вика - Махай се от тука !!! Бягай да се возиш !!

Потребителски аватар
MaRtiNsKi

Мнениеот MaRtiNsKi » Пон 07 апр 2008 16:29

Мислех си че проблема е решен , но сгрепих. Днес се прее*а ляво вътрешно каре :evil: :evil: и то по време на движение :x .Изкара полуоската и я разкачи от веншното каре :shock :shock :shock .Направо съм пощурел :mad: Едно оправя друго се прее*е :evil: . Утре влиза в бокса да поправка.

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Пон 07 апр 2008 16:38

така са старите голфове брат :lol: аз моя едно като оправя друго се чупи...за това съм заебнал всичко да е счупено и така mhihi а и то с тези изключително качествени части как да смениш нещо

Потребителски аватар
MaRtiNsKi

Мнениеот MaRtiNsKi » Пон 07 апр 2008 17:22

Smoke написа:така са старите голфове брат :lol: аз моя едно като оправя друго се чупи...за това съм заебнал всичко да е счупено и така mhihi а и то с тези изключително качествени части как да смениш нещо

ахха еми така ше е :lol: а пъ к и частите са толкова качествени , че даже се е счупило и външното каре , което го сменявах преди 2 месеца :shock

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Пон 07 апр 2008 17:30

особенно карета ако ще са ментета ново не вземай....
аз пуснах тема в купува преди време за външно каре всички почнаха да хранят земи си ново...
да ама ново 100 лв. производство на къра в на баба митра от село мутра колибата през пръстите на краката на дядо минчо.
по-добре втора ръка немско...па да изтропа след 2 месеца знаеш че е 20 кинта...те новите са толкова качествени колкото и 2ра ръка счупено и рециклирано в Пловдив...

Потребителски аватар
golf_sport_team
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_sport_team » Пон 07 апр 2008 19:37

Smoke написа:да не се окаже най-какрая предпазителя на спирачния апарат А.К.А диска mhihi
моя единия похлопваше реших да го постегна и скъсах 1 болт.сега дрънчи та се не трае
на мен от там ми потропва и може и на него да е от там!

Потребителски аватар
MaRtiNsKi

Мнениеот MaRtiNsKi » Пон 07 апр 2008 19:38

Smoke написа:особенно карета ако ще са ментета ново не вземай....
аз пуснах тема в купува преди време за външно каре всички почнаха да хранят земи си ново...
да ама ново 100 лв. производство на къра в на баба митра от село мутра колибата през пръстите на краката на дядо минчо.
по-добре втора ръка немско...па да изтропа след 2 месеца знаеш че е 20 кинта...те новите са толкова качествени колкото и 2ра ръка счупено и рециклирано в Пловдив...

Колега , каза голяма истина ;) По-Убаво от оригинално швабско нЕма , но сигурно ше има да си почакам докато някой ми отговори на обявата :( Ше се прежаля още веднъж да си зема ново , щото съм на зор. Но пък с каре от 60 лв съм карал 3 години :shock , но както се казва "Всеки ден не е Велик ден" :lol:

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Пон 07 апр 2008 19:41

3 години не са много май а ?поразрови се добре някой продаваше барабар с полуоските :)

Потребителски аватар
MaRtiNsKi

Мнениеот MaRtiNsKi » Пон 07 апр 2008 20:41

Smoke написа:3 години не са много май а ?поразрови се добре някой продаваше барабар с полуоските :)

Колега май 3 години са повече от 2 месеца :lol: . Сега ше проверя в продава , ако не намеря взимам фалшименто :( , щото колата ми трябва спешно тия дни :? Поздрави :)

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”