Преди имах същия проблем с стария голф 3 който беше без клима, който беше :
Като завъртя напълно врътката на вентилатора и с помоща на жило се затвяряше една клапа под жабката.
Сега проблема е следния врътката за степените на парното не се върти до край а само до степен 0 има си отделно копче за целта.
Като натисна копчето би тябвало да не влиза въздух от вънка и да си циркулира въздуха в купето като съм тунел или зад камион.
Но няма никой с натиснат не натиснат бутон работата е все същата.
Може ли някой да сподели къде може да е проблема. Като го натисна не се усеща нищо от типа да почне да духа по силно, така го разбирах, че бачка от старата кола ( не голф ).
П.С. Вчера смених филтъра на купето.
Циркулацията на въздуха в купето Голф 3
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
w_smith написа:Мойто за циркулация е потънало навътре и нищо не прави, а и не може да се движи. И аз се чудя как да го лекувам.
Отварял ли си го вътре да видиш какво има, аз сега на обедната мисля да го направя. Ама снощи си забравих отверката при гледането на едно огледало с един колега. И сега, първо отверка ми трябва

- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Басии и темата изрових
https://www.vwclub.bg/forum/viewtop ... f389cd2620
но и тука няма решение на проблема дано от 2006 се е намерил някой който е решил проблема и сподели малко повече

https://www.vwclub.bg/forum/viewtop ... f389cd2620
но и тука няма решение на проблема дано от 2006 се е намерил някой който е решил проблема и сподели малко повече

Sorry, че пиша тук, но реших да не отварям нова тема. Мисля че и в други теми съм срещал подобно питане, но никъде не видях отговор.
Може ли да се направи на Голф 3 1.6 без клима, копче за циркулация на въздуха само в купето. Да си ми е пусната перката на парното но да не взима въздух от вън а да върти само вътре въздуха.
Може ли да се направи на Голф 3 1.6 без клима, копче за циркулация на въздуха само в купето. Да си ми е пусната перката на парното но да не взима въздух от вън а да върти само вътре въздуха.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”