Проблем с дебитомера или не?!на газ не държи обороти

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
stanev11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanev11 » Съб 08 мар 2008 11:21

откачи дебитомера и виж тогава дали ще ти сменя оборотите,аз имах подобен проблем и като откачих дебитомера не ми менеше оборотите.Иначе инжек. ти е електронен,но не е като на 2Е,има голяма разлика.

shehredsky
Автомобил:
Двигател:

Смени си изпарителя.

Мнениеот shehredsky » Пон 24 мар 2008 21:24

Смени си изпарителя.ако е стар ще прави точно така.

Потребителски аватар
Saider4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Saider4o » Вто 25 мар 2008 23:37

Колега и при мен е същото положение.Колата е Голф 3 2Е.При мен обаче не го прави винаги,само когато си иска.Карах я в сервиза на един приятел и ми свалиха дроселовата клапа и сичките чарколяци по нея и ги почистиха и колата работеше екстра след тва.Обаче след 2 месеца пак почна същата работа.Най страннот оза мене обаче беше че кат моя майстор изключи стъпковото моторче докато колата работеше на газ така заспа че се едно не работи.Наистина работеше на почти 500 оборота на празен ход ма просто невярвах на очитеси кат гледах как работи.Покарах я така и никви проблеми и после кат включихме кабела на стъпковото моторче пак почна същите мизерий.

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Сря 09 апр 2008 15:07

valko-1 написа:да не ти пука приятелче

А да престанеш с коментарите дето ги пишеш във всяка тема. Ако имаш да даваш някакъв съвет или се нуждаеш от някакъв съвет -> заповядай, ама спри се малко с безмислиците.

Iosif
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Iosif » Чет 10 апр 2008 11:45

Вдигнах малко оборотите, от компютъра си ги държи на към 900, но вече не гасне така! Мерси за съветите.
Отделно че някой умник беше затегнал кранчето на газта.

Върни се в “Автогазови уредби”