MKII - Изпратихме го в последното му пътуване
-
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:Искам да Ви пожелая само едно колеги! Никога повече да не се събираме по такъв повод!
Няма за къде да бързате. Всички ще отидем при Вальо един ден! Няма смисъл този ден да е утре...
КАрйте внимателно наистина...Няма нужда от повече страдащи майки бащи братя сестри и близки...

-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря, че ни подкрепихте! Не успяхме да го върнем, но винаги ще е в сърцата ни! Даде ми много сила да продължа напред, и е винаги с мен! Трудно ми е и така ще е за напред, но човек е роден за да се мъчи! Сега съм опората на родителите, и трябва да продалжавам да бъда силна! Живота е безмилостен и трябва да се борим винаги със всичко, колкото и трудно да е!
МНОГО МИ ЛИПСВА, И ЛИПСАТА ЩЕ СТАВА ВСЕ ПО-ГОЛЯМА С ВРЕМЕТО, защото още не мога да приема че се случи най-лошото!
Най-добрия си отиде тялом, но духом винаги ще бъде с нас!
МНОГО МИ ЛИПСВА, И ЛИПСАТА ЩЕ СТАВА ВСЕ ПО-ГОЛЯМА С ВРЕМЕТО, защото още не мога да приема че се случи най-лошото!
- бисо1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ivelina_yankova написа:
Иве,приемете нашите най-искренни съболезнования.
Трябва да бъдеш много силна в този момент и занапред,защото ти ще бъдеш опората на леля Боби и чичо Коле............
още не мога да го повярвам.....чета и не вярвам на очите си......
Искренно съжалявам че ни дели толкова голямо разстояние и не можахме да дойдем да се сбогуваме за последно.
Валко ще бъде вечно жив във сърцата ни!!!