говорим за 2 бр за предни размер 195/50R15 , в събота взимам BBS-а от прахово и не ми се кара вече с зимните!
Засега клоня към Тоyo че с разликата ще си платя 4 метални винтила...но все пак моля за отзиви!
Winner25 написа:М+S какво означава - зимни или всесезонни. За debica navigator става въпрос. Чудя се дали мога да карам отзад с тях. Май няма да е много удачно защото сега още не е много топло а не държат много.
orgasmatron написа:Winner25 написа:М+S какво означава - зимни или всесезонни. За debica navigator става въпрос. Чудя се дали мога да карам отзад с тях. Май няма да е много удачно защото сега още не е много топло а не държат много.
M+S = Mud + Snow - за кал и снягто не че лятото няма кал де но мисля че просто по бързо ще ги износиш
Winner25 написа:orgasmatron написа:Winner25 написа:М+S какво означава - зимни или всесезонни. За debica navigator става въпрос. Чудя се дали мога да карам отзад с тях. Май няма да е много удачно защото сега още не е много топло а не държат много.
M+S = Mud + Snow - за кал и снягто не че лятото няма кал де но мисля че просто по бързо ще ги износиш
Бързото износване не ме притеснява толкова - аз тази зима минах 2-3 хиляди километра. Обаче май не е много стабилна колата с тези гуми, то може и от рамера да е.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: ivanovkbg и 43 госта