Поклон пред сшетлата му памет!
До този момент до като не видях темата дори не бях подозирал че са идвали хора от клуба познах Neon защото съм го виждал преди но, не подозирах че е имало и др хора. Това само може да ви прави чест !
MKII - Изпратихме го в последното му пътуване
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
-
- Автомобил:
- Двигател:
http://vbox7.com/play:a6295c76 Постоянно мисля за него, колко беше добър, гонеха ме разни момичета да му искат телефона от мен! Имаше страшно много фенки, но беше и много наранен! Въпреки това НИКОГА НЕ СЕ Е ОТНЕСЪЛ С ЛОШО КЪМ КОГОТО И ДА БИЛО! Винаги е разбирал хората, радваше се колко много неща е постигнал, винаги се е стремял към най-доброто! Прекрасен човек, който винаги ще е в сърцата ни ....... "СТРАШЕН ПИЧ"
Много ми е трудно......
Много ми е трудно......
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
Явно съм достатъчно пораснала за да ми поднесе такова нелепо нещо живота! Ще ми бъде много трудно, всеки ден ще става все по-трудно, но трябва заради родителите ми да продължа напред! Няма да се предавам! Има едно нещо обаче което не мога да спра в себе си, имам една страшна агресия към шофьора на камиона, не мисля че може да му бъде простена грешката с объркването на педалите и последствието да влачи брат ми 25 метра... и фаталния му изход! Тази мъка с която ще живея аз и родителите ми ( и роднините, приятелите...) не я пожелавам на никои!
Надявам се душата на братчето ми да намери покой! Дано няма болка в другия свят! Болката е тук, където ние сме като гости!
Благодаря Ви за съчуствието и уважението!
Надявам се душата на братчето ми да намери покой! Дано няма болка в другия свят! Болката е тук, където ние сме като гости!
Благодаря Ви за съчуствието и уважението!