USB
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Има една подробност, че чисто USB 2.0 е по-зле (по-бавно) от Hi-Speed USB 2.0. Тая добавка е по-висока скорост, но доста флашове и хардуер по платките не го поддържат. Не знам що не го кръстиха USB 2.1 да се вижда ясно. Сега не ми дава онова съобщение като се ръгват флашовете - опитвам се да го докарам пак до грешка и предполагам издънките може да стават само при USB 1.1 режим. За толкова години трябва да са се сетили, че може повече от 1 устройство да работи.
-
- Автомобил:
- Двигател:

Нещо може да се бъркаш щото 2.0 всички бачкат на 480mbps. Повече не съм виждал...

По принцип май 1.0 и 1.1 се водят USB, а 2.0 се водят всичките HiSpeed USB

XP си е збъркан не се коси. Иначе всичко си бачка нормално. Не знам с какво скорост, но е факт.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ми значи си е от XP-то. На мене го вадеше при първо включване на принтера и после изчезваше...
Сигурен съм, че нито в принтера ми е бил проблема. Нито пък на тебе флашката ти е проблемна...
Само, че тука има една подробност която са спестили. Щото драйверите от SP2 бяха по-нови от тия на производителя и пак не тръгваше на пълна скорост... А и със старите от диска същата мара...

Сигурен съм, че нито в принтера ми е бил проблема. Нито пък на тебе флашката ти е проблемна...

If you've made sure that everything on your computer is USB 2.0-compliant, and you're still getting low-speed results, you may not have the right drivers. Symptoms in Windows XP can include error messages such as “The Generic USB Hub is a HI-SPEED USB device and will function at reduced speed when plugged into a non-HI-SPEED port,” or “A HI-SPEED USB device is plugged into a non-HI-SPEED USB hub.” You may also see your high-speed controller card tagged with a yellow exclamation icon in Device Manager. The problem is that although you have a Hi-Speed hub or controller, Windows XP doesn't recognize it.
Само, че тука има една подробност която са спестили. Щото драйверите от SP2 бяха по-нови от тия на производителя и пак не тръгваше на пълна скорост... А и със старите от диска същата мара...

ПРИЧИНА
Тези симптоми се появяват, защото Windows XP не включва поддръжка на EHCI хост-контролери.
ID на статията : 312370
Последна рецензия : 12 Септември 2007 г.
Редакция : 3.2

- Божков
- Автомобил:
- Двигател:
Долу горе по темата - какво ви е мнението за формат на флашове: FAT32 по-добър избор ли е за 512М-1ГБ или FAT? Аз имам достатъчно понятие от нещата и предпочитам FAT32, но все пак може да ми е убягнала някоя техническа подробност и FAT16 да се оказва по-добър. Най-малкото така са форматирани всички флашове, а при големите обеми загубата на място е сериозна (макар че това е в интерес на производителите).
Върни се в “ОФФ-Топик - други”