Колата е станала много добре. Браво!
Само че имам един въпрос, щото на старото Пеженце 206 (подобен цвят) му правихме боя по каталог и т.н., все пак имаше разлика. Проблема не беше във бояджията, смесите или боята, а в това че оригиналното сиво вече беше леко избледняло и с леко променен цвят. Но достатъчно за да се забелязва отдалече, че новите ми брони са с "различен" цвят.
Но дори и да има, нема се пуашиш. След около година и няколко пастирания, почти нямаше разлика.
Mk4 R32 look
- Re5Pec7
- Автомобил: Passat B5 V6
- Двигател: AQD
Предлагам ти бедлука да е съвсем лек - нещо като това http://www.picvalley.net/u/107/26529_689.JPG
- ghostdog
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
какво значение има дали колата е 1.6 , 1.1 или 5.8 , човека си я прави за себеси , за да му радва окото и евентуално да радва хора като мен на които им харесва да гледат по улицата хубаво направени коли , успех с проекта дано скоро да бъде завършен определено ще се получи много добра колица
П.П. ако може автора да ми драсне едно лс с инфо за фаровете , и аз искам да слагам такива
П.П. ако може автора да ми драсне едно лс с инфо за фаровете , и аз искам да слагам такива
- russonera
- Автомобил:
- Двигател:
Е ся кво сички го нападате човечеца.Какво като е 1.6 нали има перфектна визия.Е ся ясно е че Р32 и В6 са по-добри ама и 1.6 си е вариант.Колега като завършиш тунинга се обади да покачим малко снимки в сайтчето,вече има на 2ма съфорумци.имам те в скайпа.Успехи за напред.
www.russonera.piczo.com Тук можете да видите качествени Голфове като на колегата.Пишете коментари.
www.russonera.piczo.com Тук можете да видите качествени Голфове като на колегата.Пишете коментари.

- MaRtiNsKi
- Автомобил: GOLF V
- Двигател: TDI
russonera написа:Е ся кво сички го нападате човечеца.Какво като е 1.6 нали има перфектна визия.Е ся ясно е че Р32 и В6 са по-добри ама и 1.6 си е вариант.Колега като завършиш тунинга се обади да покачим малко снимки в сайтчето,вече има на 2ма съфорумци.имам те в скайпа.Успехи за напред.
хм.. рекламка

Аааааа колеги , не си мислете , че 1.6 не върви

- Individual
- R.I.P
- Автомобил:
- Двигател:
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Абе какво сте луднали по тоя 1.8 Т върви и какво от това ама никои не мисли за разхода ( в който се вклучва и данъци прехвърляния ...) .Аз също искам вървежна кола ама по ме влече ИКОНОМИЧНАТА кола
. За мен (лично мнение ) голфа е перфектен ако искаш да сменяш двигателя по добре си земи дизел нешо 110 коня примерно + чипа ще има добър вървеж и приличен разход.