Скоро ми се пукна стъклото на единия халоген и се замислех да го сменям. Вижте на какво попаднах:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/OE-HELLA-VW-96-Passat-B4-fog-lights-turn-signal-6pcs_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ42613QQihZ023QQitemZ360041053565QQrdZ1QQsspagenameZWDVW
Пише че халогените са хела. Цената е доста примамлива, но се опасявам да не се окажат някои ментета, които ще се стопят от крушките.

Халогени от ebay - какво мислите
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
chefito написа:oSViRePql написа:MITKO_DVD написа:Ако поръчаш за теб поръчай и за мен един к-т сериозноаз бих прежалил тез 40лв. за такова нещо
38$ са![]()
Buy it now price: US $18.00
Shipping costs: US $20.00
38$ = 48 лв....къде 40 там и 48...
Така е но предположих че колегата е видял само цената от 18$ и да не остане в заблуда(а може и да не съм прав и да е видял и другите).
- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
Аз го ядох миналата седмица по същата линия, затова пиша така. С китайците трябва много да се внимава. Поръчах си ксенон за 25 $ от ebay, платих си предварително като поп, беше изпратен като подарък (car parts) на стойност 50$, на всичкото отгоре го ядох и с транспорта, щото тъпото китайче никъде не писало, че е предплатен и ми начислиха и него, та и още 3 % мито, че и още и накрая ми дойде дотук златен
Добре, че поне бачка
А беше обявен като US seller
В митническата агенция ме светнаха, че до 60$ от частно лице няма грижи, ама никое китайче не праща от свое име.

Добре, че поне бачка

- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Ами нека тогава някой с повече опит с поръчките от ebay да разясни защото аз се обърках.
Хем подарък, хем на стойност 50$. Аз си поръчах ксенона от китай (само че не от ebay) и си платих предварително. Пратиха ми tracking code с който си следях кога е излетял от Hong Kong и кога е пристигнал в софия. И като дойде в пощата в казанлък си го взех от там от където дават колетите. Не съм се занимавал с митнически агенции и т.
Така че наистина нека ако някой знае как е в действителност да разясни малко.
Хем подарък, хем на стойност 50$. Аз си поръчах ксенона от китай (само че не от ebay) и си платих предварително. Пратиха ми tracking code с който си следях кога е излетял от Hong Kong и кога е пристигнал в софия. И като дойде в пощата в казанлък си го взех от там от където дават колетите. Не съм се занимавал с митнически агенции и т.
Така че наистина нека ако някой знае как е в действителност да разясни малко.
- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
Да, беше обявено, че ще дойде между 3 до 5 работни дни и наистина беше така. Но, от ТНТ ми писаха в митническата декларация транспорт, въз основа на който платих ДДС. Иначе митото за ксенона е или 2,7%, или 3%, в зависимост от кода по митническата тарифа. Можеше да се размина само с него, но наистина се вътрих с още пари, защото никъде не беше отбелязано от изпращача, че транспорта е предплатен. Съвета ми към теб е: уговаряй се предварително за всяко едно нещо с изпращача, за да нямаш ядове после
Аз не попаднах на коректен такъв, за съжаление

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”