Халогени от ebay - какво мислите
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Мога да ви разкажа впечатленията си, имам такива халоени от e-bay. Не от този продавач, но пак от Hong Kong. За мене са си менте. Верно пише Hella, ама като погледнеш изработката и почваш да се замисляш. Но като цяло изглеждат ОК, имат си колелце за регулиране, стъклото си е масивно и на него пише "made in china". На мигачите също пише Hella, но този път "made in germany". Който иска може да му ги покажа, ако се чуди дали да си вземе. Според мен си струват, имайки предвид че излизат 48 лв. и по никоя от изброените тарифи не би трябвало да се обмитяват. Поне ще седят готино, а и са си лачени като ги гледаш.
п.п. имам наблюдения, че всичко от Hong Kong е менте. Бях си поръчал една мемори карта на Сони пак от там, пак на страшна далавера (25лв.) и като дойде, една такава странна и леко нескопосана изработка, прилича на ментак, но пък си работи перфектно.
п.п. имам наблюдения, че всичко от Hong Kong е менте. Бях си поръчал една мемори карта на Сони пак от там, пак на страшна далавера (25лв.) и като дойде, една такава странна и леко нескопосана изработка, прилича на ментак, но пък си работи перфектно.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Мен не ме бърка че са ментета, важното е халогените да не се стопят от крушките. Аз от както едни дбри ченгета
ме предупредиха че не трябва да ги пускам, ги ползвам само по предназначение а това се случва доста рядко. Така че повече ми трябват за красота. А се чупят много. За 3 години имам два счупени леви и сега третия е на колата, а в момента десния ми е счупен.
Питах продавача дали може да ги прати като подарък, той отговори
"We can't send you the package as a gift. Our shipper not allow us to do that. "
Ако правилно съм разбрал за 1 комплект не трябва да се плаща мито, а ко поръчам 3 на венъж какво става? Тогава сумата става към 110$ с пътните.

Питах продавача дали може да ги прати като подарък, той отговори
"We can't send you the package as a gift. Our shipper not allow us to do that. "
Ако правилно съм разбрал за 1 комплект не трябва да се плаща мито, а ко поръчам 3 на венъж какво става? Тогава сумата става към 110$ с пътните.
- anger
- Автомобил: GTE GMK7 und Tiguan MK2 TDI
- Двигател:
Според моите познания май ще трябва да плащаш мито. Нека някой запознат се изкаже по въпроса. Обаче ЗАДЪЛЖИТЕЛНО накарай продавача да маркира, че транспорта е предплатем (Term of delivery: DDU или CPT или CIP, защото иначе ще ти пльоснат транспорт между 100 и 150 лв и ще му плащаш ДДС - то. В моя случай ми начислиха транспорт 160 лв. Общо с митото ми излезе 55 лв.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Аз си поръчах от вупросните халогени само че от друг продавач, защото този не искаше да ми ги праща като подарък и спря да ми пише и аз се отказах. От този който ги купих се разбрахме да ми ги прати като подарък и да маркира по ниска стойност. Те струват 20$, той декларирал 10. Взех си ги днеска от пощата и мито не са ми искали. Пише на тях хела, даже и кутийките са такива, но си личи че не са такива. "Стъклото" е пластмасово, а рефлектора метален. Рефлектора малко смешно направен - все едно е правен по трудово обучение в училищата. Иначе мигачите и блендите са идеални. Моето мнение е че за красота стават. Ако си поиграе човек може да ги накара и да светнат що годе добре. Китайските халогени, както и истинската хела се разглобяват на две части. Аз имам хубави халогени хела само че със счупени стъкла и мисля да направя комбинация между двете. Като ги комбинирам ще пиша резултатите. Аз не съжалявам че си ги поръчах - очаквах че за тази цена качеството няма да е кой знае какво. Ето и няколко снимки да видите за какво става въпрос:

Имам едно въпросче само. Ако поръчам за друг човек има опция да избера друг въпрос, но с имената как става номера. Ако аз съм получател може ли друг да вземе пратката от пощата?
Имам едно въпросче само. Ако поръчам за друг човек има опция да избера друг въпрос, но с имената как става номера. Ако аз съм получател може ли друг да вземе пратката от пощата?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”