ТДИ махане катализатор
- nestordimitrov
- Автомобил:
- Двигател:
истината
и аз моят го махнах увеличи се шумът доста и пропушва повече
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Re: истината
nestordimitrov написа:и аз моят го махнах увеличи се шумът доста и пропушва повече
Тва с пушека със сигурност си го въобразяваш

- Andonov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: истината
Rabbit_TDI написа:nestordimitrov написа:и аз моят го махнах увеличи се шумът доста и пропушва повече
Тва с пушека със сигурност си го въобразяваш
По принцип е така (с пропушването) но за кратко време докато издуха чернилката натрупана заради катализатор.
Ако се кара с пробита (изпускаща) мека връзка след подмяната се получава също пушене и то доста.

- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами и аз съм с махнат катализатор и докато вдигне едно 70 градуса отзад си пуши яко ама не е черен пушека ами некво сиво ми се вижда.. Колкото до звука не мога да се сетя дали преди е бил по тих, но сега турбината вие много повече и отначало се притеснявах, но сега ми е приятно да си я слушам защото знам че работи 

- kireto1219
- Автомобил:
- Двигател:
- kireto1219
- Автомобил:
- Двигател:
- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
longora написа:kireto1219 написа:za pushaka dokato e studen e normalno no za kratko a opredeleno kato mahne6 katalizatora e po dobre turbinata se razvarta s lekota i zatova se 4uva pove4e
За жалост не е малко, но се надявам да се пооправи като направя едно нещо което ме съветва друг колега
Сподели колега.......какво може да се направи !!!
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Еми колега,рязано е после е заваряно,нали така,правилно виждам.
А там по принцип няма място заваръчен шев,следователно е пипано нещо,което навява на мисълта да е махната керамиката.
Има само един начин да си сигурен и ти си го знаеш--да провериш като си махнеш тръбата и надникнеш в гърненцето на катализатора.
Мисля че нищо ново не ти казвам.
А там по принцип няма място заваръчен шев,следователно е пипано нещо,което навява на мисълта да е махната керамиката.
Има само един начин да си сигурен и ти си го знаеш--да провериш като си махнеш тръбата и надникнеш в гърненцето на катализатора.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
propparo написа:Еми колега,рязано е после е заваряно,нали така,правилно виждам.
Дам, съгласен съм...единствения начин е да се погледно, но определено има някаква намеса...възниква въпроса дали в Италия правят таква цигания?
Върни се в “Дизелови агрегати”