Ludia написа:батко глупав ли си или се правиш?
СА,РК,Е,СО,М,ВР,ВН и т.н......
това кирилица ли е или латиница?
dj_tuhla написа:Абе не е баш така, защото (без да се сърдиш) ТИ какво правиш с колата в центъра дето само теб те нямаАз там си ходя пеша, а ако наистина ми се налага, ходя с колата вечер, когато няма синя зона .. не че има пак къде да спреш де, но това пак по същата причина, щото и кафе трябва да пием с колата, ама ако може предните гуми в бара да са влезли, не сме случайни хора все пак...
А за това че живеещите там преживяват драма съм напълно съгласен.
dermeister написа:Ludia написа:батко глупав ли си или се правиш?
СА,РК,Е,СО,М,ВР,ВН и т.н......
това кирилица ли е или латиница?
Батко а ти глупав ли си или се правиш? Символа Р на кирилица е буквата РЪ, а на латиница е ПИ и се пишат по един и същи начин. Е тва е питам аз. Дали има значение дали използвам азбуката на кирилица или на латиница като пращам СМС, щото ако трябва да е на кирилица са тъпаци.
maniak написа:
Цитат:
пак по темата..преди няколко седмици бях паркирал на синя зона..и свободни места мнго..и спирам си аз...и отивам при пачата..и и я питам..целия паркинг ли е синя зона и може да се спира с смс? и тя ми вика да...окей..върша кфот върша..идвам..и някъф паяк ще ми дига колата..викам мамичката ви мрасна...почнахме да се псуваме там..питам я оная кфо става нали каза че няма проблеми...и тя ми разправя..ма аз тука ли ви посочих да спрете..леле...щех да я умъртвя...та бил съм спрял на инвалидно место...и кат дойдел човека инвалид..съседната кола до мен..Х5 с инвалидна лепенка(горкия инвалид)..не можел да спре кат дойде щот съм спрял там...а има още 5 свободни места....знам че съм виновен че съм спрял на инвалидно и не съм се загледал..ама...бах ти....
А на теб поне малко не ти ли беше неудобно да спреш на инвалидно място? Че и да се жалваш че са те глобили?
такива дебилни въпроси недей да ми задаваш,защо как и къде
такива дебилни въпроси недей да ми задаваш,защо как и къде съм го написал в поста,ако си го прочел нямаше да питаш такива тъпотии
не е нужно да обиждаш,а още малко да разговаряш с такъв тон с хора които не познаваш!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта