Аз там правя един малък фокус за да избегна вероятността някой да ми цуне бронята
Имате ли ПТП на кръговото на 4-ти километър?
- Persefona
- Пололизирана
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз минавам през кръговото всяка сутрин на път за работа и през ден-два има някое произшествие. Аз лично не съм била участник в ПТП,но сестра ми успя 2 пъти да се "включи" в кръговото, като избута предния за по-бързо
!!!
Добре, че вече няма пресичащи бабички по Цариградско, че допреди известно време си беше статистика всеки месец по 2-3 тежки катастрофи с пешеходци.
.....
Добре, че вече няма пресичащи бабички по Цариградско, че допреди известно време си беше статистика всеки месец по 2-3 тежки катастрофи с пешеходци.
.....- Sara_Bold
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bobo7 написа:е ники, сега ще ни набедят за ШоФери като шумахер или некой друг°niksi° написа:Имам абсолютно същата случка там.
Спокич!
Аналогична случка имах с една....
Беше съвсем леко и нямашепочти нищо! Трябвало да вниманам защото имала лепенка за млад шофьор!!!! Аз от къде да знам, че ще се изплаши, че има кола на Г.Димитров
Varbona написа:°niksi° написа:bobo7 написа:кво дрема, оня като го е страх да минава и чака да няма никой още от плиска!! тръгва и в последня момент спре ... за кво - хванаго страх!! аз като видях че тръгва и аз след него и гледах дали има коли , да ще мина и аз!!! ама от тогава си имам едно на ум
Имам абсолютно същата случка там.
Аз съм 2-ра кола и правя сметка че мога да мина, а тоя пред мене решил че няма да може и уж беше тръгнал, а в следващия момент спрял. Аз си гледах наляво и как си гледах го цунах Уеко. Мина без бой въпреки че оня се опита да налети /ама беше 50 кила/ ама като слезнах и се поотказа.
И аз така боднах - една лада навремето с двойката. Често минавам оттам, а и мисля че всеки светофар е предпоставка за допълнително задръстване....
Историята същата .. само цвета на колата се различава:

- lazarlachev
- Автомобил:
- Двигател:
:))
Аз имам защото се присмях на чуждото нещастие!
Возя се в 280 посока центъра и гледам отляво 2 бакшиша лада 1500 и жигулатор, единия гледа наляво и другия пак натам и резултата не закъсня!!! Излезнаха 2 чички тип овчари и започнаха да се псуват
))
Няма и месец на същото място пред "орифлейм" гледам наляво нищо
газ и в бронята на един жигулатор
, !!! но псувни нямаше, приехме нещата реално 
Возя се в 280 посока центъра и гледам отляво 2 бакшиша лада 1500 и жигулатор, единия гледа наляво и другия пак натам и резултата не закъсня!!! Излезнаха 2 чички тип овчари и започнаха да се псуват
Няма и месец на същото място пред "орифлейм" гледам наляво нищо
нямам ама днеска на кошарите ме окошариха с 20 лв щото минах на плътно червено
голем сеир, а долу патрулката и хац с палката ме спират... бе срам, срам
едит: идвам от кемпински и завивам към софия ленд! е те там е ад в делничен ден... нема начин просто да не минеш на червено, да не засечеш колоната с трамвая отдолу или да запречиш другия трамвай щото си на релсите, или да не сгазиш някой пешеходец пресичащ щото и на него му е зелено
ужасТ
едит: идвам от кемпински и завивам към софия ленд! е те там е ад в делничен ден... нема начин просто да не минеш на червено, да не засечеш колоната с трамвая отдолу или да запречиш другия трамвай щото си на релсите, или да не сгазиш някой пешеходец пресичащ щото и на него му е зелено
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”