Мнение за консуматив
- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
5 километра!УРА колеги ....УРАААААА
мислих че ще се счупи ощепри слагането но след 5 км почна
ай ся пак ми кажете че сме пренатегнали ремъка и ще се гръмна с торба АКО.
не е водна помпа.не е алтернатор...не е от налягането в гумите...а мамината му ИНА ролка...все пак...след доста спор с продавача стигнахме до там че ми предложи ако се завие и тази рекламацийка и подмяна на ролката....та ето разликата от ИНА до ИНа едната 2000 км другата има няма 5
шъ съ насиръ от смех
мислих че ще се счупи ощепри слагането но след 5 км почна
ай ся пак ми кажете че сме пренатегнали ремъка и ще се гръмна с торба АКО.
не е водна помпа.не е алтернатор...не е от налягането в гумите...а мамината му ИНА ролка...все пак...след доста спор с продавача стигнахме до там че ми предложи ако се завие и тази рекламацийка и подмяна на ролката....та ето разликата от ИНА до ИНа едната 2000 км другата има няма 5
шъ съ насиръ от смех
- Mortimar
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Явно случваш все на "оригиналдъ" :-)
Моя около 15 000 км вече е с INA, закупена от Елит Кар, не помня точно цифрата но си беше цифра де. Нямал съм проблеми и не се чува никакво виене.
Смени дилъра (на частите :-)
А иначе освен водната помпа или ролките, друго според мен няма кво да вие.
Или пък сервото (ако имаш такова?)
Моя около 15 000 км вече е с INA, закупена от Елит Кар, не помня точно цифрата но си беше цифра де. Нямал съм проблеми и не се чува никакво виене.
Смени дилъра (на частите :-)
А иначе освен водната помпа или ролките, друго според мен няма кво да вие.
Или пък сервото (ако имаш такова?)
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Ами колега замисли се най-после къде е проблема де.
То и най-големия ментак ще изкара поне малко повече от 5 километра.
Почва да ме съмнява,другаде ти е проблема.Помисли си малко и ти,ще ти купя една ролка от Германия и ще ти я пратя и тя ако почне да вие след 115 метра,незнам вече.
Не ти ли се струва съмнително и на теб,все едно и също правиш и един и същ краен резултат!!!!!!!!
То и най-големия ментак ще изкара поне малко повече от 5 километра.
Почва да ме съмнява,другаде ти е проблема.Помисли си малко и ти,ще ти купя една ролка от Германия и ще ти я пратя и тя ако почне да вие след 115 метра,незнам вече.
Не ти ли се струва съмнително и на теб,все едно и също правиш и един и същ краен резултат!!!!!!!!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”